Ücretli olarak biryerde çalışıyormusunuz yoksa firma sahibimisiniz ?
Ayrıca bu kadar iştahla şikayet etme çabanızı anlamış değilim . Evet bazen rahatsız edebiliyor gelen smsler . Fakat insanların bu işlerden ekmek yediğini hatırlarsanız biraz sakinleşirsiniz diye düşünüyorum . Eğer başlıklı sms almak istemiyorsanız bunu operatöre iletebilirsiniz .
Ben cinsel / kumar vb reklamlar haricinde şikayet edilmesine karşıyım .
Hesabım olan başka bir firmadan telefon numaralarını alıp mesaj atmış bu elemanlar.
İştahımın nedeni, milleti rahatsız edenleri toplumdan temizleme gayretim. Meğer belediye bunları zehirlemiyor, bari ben engel olmaya çalışayım.
Onların yemeye çalıştığı ekmek olsa, adam gibi çalışırlar. Adam gibi çalışmıyorlarsa, elimden geleni yaparım. Adam olan, şerefli olan, kanuna uyar. Kanun çıktığı halde mesaj atana acımam.
Operatörlerin a*alarını tüm çin halkı tek tek öpsün. Onlarda azıcık şeref, haysiyet olsa, zaten bu sorunlarla uğraşmayız. Başlıklı mesajlar engellenebiliyorsa da engelleyemem. Zira bilgi almak istediğim kurumlar da başlıklı sms gönderiyor.
Şikayet işlemlerinin nasıl çözümleneceğini belirleyen yönetmelik başbakanlığa gönderildi. Yakında uygulamaya geçecek. Şu an 8 tane mesaj var telefonumda. Yönetmelik uygulamaya geçince hepsini şikayet edeceğim.
Hiç mi acımıyorum? Acıyorum elbet. Acımasam, haberleşme kanunundaki maddeye göre şikayet eder, 25 bin lira cezayı bir taraflarına iliştiririm.
ek:
verdiğiniz bilgi üzerine araştırdım. vodafone'da, VAZGEC yazıp 4000'e gönderirseniz, vodafone ile anlaşarak milleti rahatsız eden sapık firmaları, IPTAL yazıp 1000'e göndererek de vodafone'un tanıtım adı altındaki ıvır zıvır mesajlarını engelleyebiliyormuşsunuz. Bunların dışındaki mesajları da yönetmelik çıkana kadar saklıyoruz, çıkar çıkmaz şikayet ediyoruz. Elemanlar cezaları ödüyorlar. Akılları başlarına geliyor.