veriyi hangi siteden ve nereyi çekeceksin?
Siteden bot amaçlı veri çekmiyorum. SSH oturumu ile serverdan kullanıcı listesi geliyor onu bölüp veri tabanına yazdırmak amacım.
Manuel test ettim calisti. Kaynak veri gelmiyor olabilir mi?
Kaynak veriyi echo ile ekrana yazdıyor, sorun yok. Acaba hostingimden kaynaklı bir sınır olabilir mi? Zira string boyutu bayağı büyük. Maksimum dizi boyutu vs. bir olay varmı sınırlanabilecek?
urldecode silerseniz olmasi lazim.
Evet, o olmadan denemiştim daha önce, o halini kopyalamışım buraya. Normal halde de olmuyor.
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
EKLEME
Gelen veriyi örnek olarak elle $cikti değişkenine verdim. preg_match_all başarılı bir şekilde istediğim gibi 430 parçaya böldü. Ancak;
Normalde $cikti değişkeni bu şekilde serverdan gelen SSH verisi ile tanımlanıyor.
$ssh = new Net_SSH2("XXX.XXX.XXX.XXX");
if (!$ssh->login('root', '123456')) {
exit('Giriaz');
}
$cikti = $ssh->exec("/usr/local/server/cmd UserList");Bu tanımlamadan sonra echo $cikti; yazdığımda ekrana da tamamı yazılıyor. Ekrana yazılanı elle $cikti ya verirsem çalışıyor fakat üstteki koddaki gibi kendisi alırsa çalışmıyor. Veri türlerinde mi acaba sorun? İşin garibi aynı şekilde farklı bir php dosyasında çalışıyor, daha kısa bir veriyi bölmek için halihazırda kullanıyorum.