McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenli olarak günlük döviz altın fiyatları ve haftalık sayısal loto sonuçlarını yayınladığım bir sitem var. Elimden geldiğince özgün ve uzun açıklama yazıyorum. Facebook ve twitterda otomatik olarak yayınlanıyor yazılar. Anahtar kelime kullanımına dikkat ediyorum. Sitem genel aramalarda ilk sayfada ama günlük ve haftalık yayınlamalarda 2. sayfada kalıyor. Yani 4 temmuz sayısal loto sonuçlarında 2. sayfada kalıyor. Bir aralar imleme vardı bu sayede yayınlanan içerikler ilk sıralarda çıkıyordu. Bu tarz bir işlem şu an için işe yaramaz sanırım. Başka ne yapabilirim?
Açıkcası bu tür aramalarda artık haber siteleri yer alıyor. O yüzden ne yapıp edip bir şekilde sitenizi google news e sokmanızı önerebilirim. Haber sitesi gibi davranıp o kategoride haberlere yer verip girebilirsiniz. Aksi halde günlük haftalık yapılan işlemlerde ne tür çalışma önerebilirim bilmiyorum. Dediğiniz gibi eskiden imleme vs işi çözüyorduk ama şimdi haber siteleri başa bela. Domain ne kadar otoriter olsa bile tek haber sitesi 1 tane haber ile sizi ezip geçiyor.

YILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfa içinde iframe kullanmanın zararı olur mu ? Yada genelle yapmıyayım "disqus" eklentisini kullanmanın zararaı olur mu?
Zararı olmaz ama normal yorum almak daha iyi bana göre.