Sürekli olarak "konu açarım" diyorsunuz. Size tehdit etmişim gibi baskı kurmaya çalışıyorsunuz. Sorunu çözmediğiniz için elimden gelebilecek tek şey konu açmaktır. Bu da gayet doğal bir şey. Yalan konuşuyorsunuz.
Böyle bir bilgi vermediniz. Direk kaçmak amacıyla "Maalesef isteğiniz işleme alınamıyor efendim. Böyle bir şey mümkün değil." yazdınız. Ben size bu işin nasıl yapılabileceğimi anlattıktan sonra yapmıyoruz/yapmak istemiyoruz. dediniz. Önce kabul ediyorsunuz, sonra bu işlemin mümkün olmadığını söylüyorsunuz, ardından bu işlemin mümkün olup yapmayacağını söylüyorsunuz.
Açabilirsiniz tabii ki. O konuda baskı yapmıyoruz.
Konuyla alakalı e-mail gönderildi, ardından bize gelen yanıtta evrakların, kimlik fotokopilerinin vs. gönderilmesi istendi. Biz de bunu yapmayacağımızı size ilettik.
Mümkün değil ile, biz yapmıyoruz aynı şeyler. Mümkün değilden kastımız, bizim yapmadığımızdır. Bu konu üzerinden de bir defa daha işlemi yapmayacağımızı belirtmek istiyorum. Konuyu daha fazla yorum yaparak uzatmanın, farklı yerlere taşımanın bir manası bulunmamakta.