Domaini taşımak için domain transfer kodunu kendilerine iletebileceğimizi de ekledik. Lakin kendilerine kabul etmedi. Bizde dilekçe yazmayacağımızı, biz yalnızca domaini kayıt ettiğimizi ve silme işlemiyle ilgilenmediğimizi kendilerine ilettik.
Ardından "R10'da şikayet konusu açacağım" dediler. Biz de böyle bir işlemi yapabileceklerini ilettik. Buraya açınca fikrimizin değişeceğini düşündüler sanıyorum.
Ticket talebi bulunduğumda alan adı yazmanına durumu ilettiğinizi yazdınız. Aşağıdaki fotoğraf ile şu yazınız ne kadar zigzaglı değil mi?

Bu da diğer bir kanıt. İşlem hakkında bilgi için 2. tickete cevap yazmam ardından verdiğiniz cevap;

Başta kabul ettiniz. Şimdi de böyle diyorsunuz. Siz söylediğiniz şeylerde pek ciddi değilsiniz sanırsam.
Anlatılmaz , metu kodu whois çekerek görebilir idi oradan silinmesi için dilekçe yazabilir idi firma demiş kayıt edici firma sadece metu kodunu girip kullanan verisini girse fakslasa sizi uğraştırmayacak
Firma nic.tr ye dilekçe yollamıyor ühü ühü
Ben firmanın sahibine kayıtlı diyorum. Sen firmadan kayıt ettirdim diye anlıyorsun. Bilmediğin konulara yazma. Şikayet konularına konu ile ilginiz var mı? yok. Konu hakkında detaylı bilginiz var mı? yok. Sizin yazma hakkınız bu durumda var mı? YOK!