Bireysel emeklilik sistemine yatırım yapabilirsiniz.
Ayda 100 ₺ yatırımınız 125 ₺ oluyor ve bankanın da fonlarda parayı değerlendirmesi ile beraber 10 yıl sonunda 25Bin TL gibi bir rakama ulaşıyorsunuz.
Paranız kendini 2ye katlamış olacak. Üstelik 100 ₺ öyle büyük bir meblağ değil hani..
Eğer 300 yatırırsanız 10 yıl sonunda 75 Bin TL gibi bir rakama erişmiş olursunuz.
Bu adsense dışında banka ile ilgili bir şey sanırım. İş bank ile çalışıyorum, hali vaktinde atm kartını evde unutmuştum, şubede içeriden para çekerken bir bayan 30 dakika oturup bunu anlatmıştı bana. İşte devlet desteği ile paranıza ek para geliyor vs. gibisinden olay iyice hoşuma gitti. "TAMAM! HADİ YAPALIM!" dedim ancak yaşımdan dolayı 1 yıldan kaybediyorsunuz dedi. 18 yaş istiyor zannediyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:10:48 -->-> Daha önceki mesaj 15:07:20 --
ingilizce bir nevi kumar. Garantisi yok hiç bir zaman. Temiz iş yapayım dersen zarar da edebilirsin. O yüzden ilk önce hangi sektöre gireceğini hesapla.
Ne dedik? Türkçe de finans iyi para getirir, doğal olarak ingilizcede de iyi para getirir. Bununla birlikte lokal konulara girebilirsin. Mesela yemek tarifleri oldukça geniş bir yelpaze. BBC Food varken seni takip etmem açıkçası

Ama daha lokale inip tek bir alandan gidersen bana göre şansın yükselir. Çünkü bir okyanus yerine denizde gemini yüzdüreceksin.
Bir diğer sektör tavsiyemde sağlık. Genel sağlık değil tabi ki. Kanser, ülser, vs vs vs sektörler.
Ama bilgin var ise ekonomi ile ilgili bildiğini yap, hem kafan rahat olur hemde kendini geliştirmeye devam edersin.
Bu arada domain hazır, 1 senesi daha var
Aynen dediğiniz olaya bende katılıyorum. Sonuçta şeker pancarı hakkında bilgi vermek var birde çaya atılan şekerin içinde bulunan kristaller hakkında bilgi vermek var. Biri okyanus diğeri ise deniz bile değil göl. Finans olayında düşüneceğim öneri için teşekkürler, ola ki girişecek olursam dediğim gibi rahatsız ederim