SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım yapılacak en uygun sektör sizce hangisi?
Anladığın ya da ilgi duyduğun sektörlerdir. Forex sektörü çok iyi kazandırıyor ancak hiç bilmediğim için girmek istemiyorum şahsen. Ama saç stillerinden anlamam hiç değilse görsellerinden faydalanırım. Yemek yapmasını prof olarak bilmem ama tarifini paylaşırım. Örnek olsun diye söyledim bunları.

Ban riski az olan sektörler neler?
Öyle bir sektör yok hocam şikayete, içeriğinin durumuna, reklam yerleşimine göre vs. vs. bi çok etkenler olabilir. Bu şekilde doğru bi soru olmaz.

Kazanmak şans meselesi mi yoksa hit meselesi mi?
Sabır ve disiplin EN ÖNEMLİSİ TECRÜBE meselesi bana göre.

Bu yatırımla sizce site nerelere gelir?
aylık 5k'da kazanırsın 1k'da kazanırsın. Domain ve hosting işini halledersen içeriğinide botla çektirtirsen yürür gidersin az masrafla. Ancak özgün makale işine girersen sadece o paraları makaleye verir sunucu masrafı ekstre çıkar. Herkulade senin marifetine kalmış bi olay.

Yabancı dil üstüne site açmak mantıklı mıdır? (tbm'ler daha iyi.)

KESİNLİKLE. Öte berisi yok Ne açarsanız açın ing / almanca vs. açın.. Türkiye'den uzak durun.. 0,07 alınca sevinirdik 0,65 gördümmü üzülüyorum kendi panelimde.. Aradaki farkı anlarsın en basitinden..

Başarılar..
İngilizce'de hangi sektörde acaba siteniz?
Harika bir İngilizcem yok. Ancak yine de basit konularda yazabilirim bir şeyler.
Moda-kadın gibi konularda bol görselle desteklesem diye düşünüyorum ama değer mi emin olamıyorum.