sesusera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef evet bu ülke'de yaşıyorum , olay Merve'nin kazanıp kazanamaması değil Turabi'nin bu şekilde desteklenmesi ben karakter ve kişilik yönünden bakıyorum olaya belki siz de hal ve hareketlerini benimseyip oy vermiş yada destekliyor olabilirsiniz ama ben davranışlarını konuşmalarını tavırlarını hal ve hareketlerini doğru bulmuyorum siz doğru buluyor veya benimsiyor olabilirsiniz ve netlik konusuna gelince ülkenin %50'den fazlasının Turabi'nin düşünce yapısında olduğunu düşünüyorum umarım anlamışsınızdır , iyi günler.
Bundan sana ne ki. İsteyen istediğine oy verir destekler aynı kafa yapısına da sahip olur bunların hiç birisi seni ilgilendirmez başkalarını ilgilendirmez. Böyle şeyleri 21 yaşındasın sanırım kim sokuyor kafanıza anlamıyorum. Ben senin yaşındayken dünyayı ele geçirme planları yapıyordum şimdilerdeyse kendimi kurtarma planları yapıyorum Başkalarıyla uğraşarak kendini fikir olarak zihin olarak meşgul edip kısıtlama. Mücadele başkalarını dışlamakla kınamakla hor görmekle mümkün olmaz herkesin aynı düşünmesini bekliyorsan bu senin yanlışın.

Senin yetişme tarzınla sokaktaki fakir bir çocuğun yetişme tarzı aynı mı, herkesin eğitim düzeyi aynı mı. Peki ya sen mükemmel misin? Bunların haricinde ben oy kullanmadım birisi zengin olsun diye şu kıtlık dönemimde para verecek yer aramıyorum gidip bir fakire veririm daha iyi. Kimseninde maşası olmam karşıma birkaç kişiyi çıkartacaklar bende hangi tarafı benimsiyorsam kendime yakın görüyorsam ona oy vereceğim! Yarışmacılar ben açım ben açım diye nasılda ağlıyorlardı Acun ne yaptı peki oy toplama derdine düştü. O parayı alan kimse gidip fakirlere dağıtsın bakalım görelim işte o zaman ben o kişiyi desteklerim yürekten. Kendimi ben temsil ediyorum bir başkası değil.