JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam mahkemeye ver diyor daha neyin tatavası bu ?
(unutmayınız ki illegal seo işlemlerinde ceza almaları için farklı siteler adına hacklinkler eklenip sonra googleye şikayet edilmektedir )
Terbiyesizleşme tatava yapan yok, buradan banlanmasının tatavası bu kapiş? ergen seni.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:37:04 --

jRMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle bunları yapanlar pek burda çıkıpta ben yaptım affet diyecek insanlar değil.

Eğer log'lar mevcutsa dediğiniz gibi verin mahkeye detaylarıda konuya eklersiniz. Hem mağdur olan arkadaşlara bir yol göstermiş olur hemde bu işi yapanlara azda olsa bir korku verebilirsiniz.
yapanlardan burada olanları konuya koyuyoruz, savunuyorlar koruyorlar adamları yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor. Burada olanları yönetim banlasın site şikayet konusu da açtık. herkes pişkin valla kimsenin kimseye bişi dediği yok, eden ettiğinin yanına kaldığını görüyor. Bi de kankilerine söylemişler durup durup konuya tatava matava yazıyolar git mahkemeye diyecek kadar yüzsüzler. o mahkemeye gidildi bile merak etmeyin, forumdan attırıcam hepinizi.