CodeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhaba arkadaşlar Pusux Player V2 ile diğer player hizmeti veren sistemlere bağımlılığınızı atacak tamamen bağımsız kendinize ait player sisteminizi kullanabileceksiniz.Üstelik player sistemimiz minimize edilmiş sistem gereksinimleri kullanılarak yazılmış ve hazırlanmıştır.
hali hazırda 50-200K arası hite sahip pek çok büyük sitelerde bizi tercih etmiş gerekli destek sağlanmıştır.
player sistemimizin en büyük özelliklerinden biris ise regex ve vb. yapılarla bot gibi çalışan bir player sistemi yerine tamamen apiler kullanılarak hazırlanmış ve bu nedenle botunuzun olası güncellemelerden etkilenmesi minimize hale getirilmiştir.

Desteklenen platformlar
vk.com
google plus
google picasa
google drive
ok.ru-Odnoklassniki

Özellikler
Yönetim paneli
Player teması değişimi XML dahil
her platforma özel kişiselleştirilebilir player modu(html5-flash)
mobile özel player modu(html5-flash)
mobil desteği
JWplayer lisansı değişimi
özel sabit tanıtım altyazısı ekleyebilme
sabit arkaplan resmi ekleyebilme
logo ekleyebilme ve logoya link adresi belirleme
domaine özel koruma modu seçeneği(diğer sitelerin playerinizi kullanmasını engelleme)
link şifrelerken iframe çıktısı için wight-height boyutu tanımlama
platformları ayrı ayrı pasif edip istediğiniz adreslere yönlendirme

Ayarlar sayfasından bir görünüm

Diğer özellikler
panel üzerinden oluşturulan linkleri veri tabanında tutar
kırık link tespiti özelliği ile silinen filmleri tespit edebilme
javascript kodunuz bölümünden hızlı biçimde kodlarınızı alabilme
kullanıcı ayarları bölümünden kullanıcı adı-şifre değişimi
Altyazı özelliği
playerin sol üst köşesinden html5 ve flash player arası geçiş

https://i.hizliresim.com/rQloda.png

İleride eklenmesi düşünülen özellikler
gelişmiş reklam yönetimi
toplu link şifreleme

Kullanımı ve kurulumu
kullanımı oldukca basit olan scriptimiz veri tabanı bağlantısı sağlandıkdan sonra yönetim panelinden giriş yaparak "Genel Ayarlar" sayfasından gerekli ayarları yaptıkdan sonra Javascript kodunuzu script-temanızın header bölümüne ekliyoruz.
ekledikden sonra daha önce sonrasında eklenen ve yukarıda desteklenen platforma sahip adresler otomatik olarak player üzerinde açılacaktır.
yine player dışında yönetim panelinden adreslerinizi şifreleyerek size özel adresleride kullanabilirsiniz.

S.S.S
player bozulurmu?
arkadaşlar playerlar da bulunan sitemlerin çoğu apilere bağlıdır(vk-okru-plus-picasa sistem apileri kullanır drive ise regex işlemlerinden geçirilir)
apiler üzerinde değişim olduğunda sadece api değişimi olan sistem çalışmaz.
bu gibi durumlar düşünülerek player üzerinden sadece istenilen sistem devre dışı bırakılabilir orjinal adresine yönlendirme yapılabilir yada istediğiniz adrese istediğiniz şekilde yönlendirme yapılabilir
bu nedenle player uzun vadeli olarak kesinlikle sizin açınızdan hiçbir sorun çıkarmayacaktır.
mobil desteği varmı?
jwplayer hem flash hemde html5 desteklidir ve mobil desteği bulunmaktadır.
bu nedenle player mobil için kalite seçtirmez ilk seçili kaliteyi(360p) kendisi seçer ve yine sorunsuz olarak tam ekran yapar.

lisans varmı?
arkadaşlar ben genel olarak hiçbir scriptime lisans koymam insanların şahsına güvenerek lisanssız ve bana bağımlı kalmadan dosyalarımı hazırlar ve teslim ederim.

destek varmı?
ben şubat ayından beri pek çok kişiye destek sunmaktayım bu süre zarfında sistemlerde olan değişikliklerde destek vermiş sistemleri işler hale getirmişimdir.

jwplayer lisansı varmı?
size vereceğim playerda farklı kişilere ait jw lisansı bulunmaktadır şuana kadar sorun yaşamadım fakat isteyen kişiler kendi lisansını alabilir.

Arka plan resmi ve logo yokmu?
her videoya özel resim eklenmesede hem sitenizi tanıtım amaçlı sabit bir resim koyulabilir.
yine player kullanıcıya göre kişiselleştirilebileceği için istenildiğinde logoda eklenmektedir.

fiyat nedir?
ürünümüz genel olarak sistemlere entegre edilmektedir
150tl ücret ile entegre etmekteyim.Ek özellikler için ek ücret alınmaktadır.

DEMO
r10 dışı iletişim:kadiryolalan@gmail.com
Demo giremiyorum pm alayım hocam.