Hayırlı olsun hocam.
Oturduğunuz bölge ağrı yapması gayet normal. (-sanıyorum ki; bisiklette biraz hamlamışsınız-) Bu yüzden jelli sele kılıfı pedli versiyonlarını tavsiye ederim. Akabinde ağrıyı biraz daha azaltmak istiyorsanız pedli jelli taytlar var kısa veya uzun o sizin seçiminize kalmış. Tayt erkek adamı bozar demeyin bu ileri de çok çok fazla sorunlarla karşılaştırabiliyor. Kısırlığa kadar gittiğini söyleyebilirim. Dolayısıyla dilerseniz taytı altınıza üstünüze de spor eşofmanınızı giyebilirsiniz gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. Ek olarak unutmadan; dediğim gibi ham olduğunuz için bir süre bu ağrıları çekeceksiniz mecburen. (Ortalama 1-2 hafta.) Akabinde sorun ortadan kalkacaktır.
Kask ve ışıklandırmalarınızı unutmayın.
Ayrıca olumlu yorumlar için tekrar teşekkürler.
Pedal istanbul bisiklet grubu kurucusu ve yöneticisiyim. 2005 yılından beri bisikletin üzerindeyim.
Akabinde teknik servis yardımı almak isterseniz ürün veya servis yetkili servis ve işinin ehli bir çok ustamız mevcut.
İst. Avr. Alibeyköy, zeytinburnu gibi lokasyona sahip.
Ayrıca hocam söz etmişken lastik patlamasına karşı özel jel mevcut sıvı. Satışını yapıyor bir arkadaşımız yardımcı oluyorum bende piyasadaki dandik ürünlerden değil. Dilersen bizim çekmiş olduğumuz (benim bisikletimin üzerinde) videoyu da gönderebilirim. Lazım olursa tarafıma ulaşman yeterli.
350-500

alacağınız bir bisiklet sizin pek fazla ihtiyacınızı karşılamayabilir. Yardımcı olabilirim dilerseniz. Öncelikle sürüş yapacağınız alan-lar nereler olacak?
Yav hemşerim, ben asfalt hız manyağıyım. Yok yok! Of road severim, kumlu çakıllı yerlerden geçer giderim. Atlarım zıplarım mı diyorsunuz? Ona göre bisiklet önerebilirim.
Ancak 350-500

bir bütçeye Salcano ng650 serisini alabilirsiniz. Başlangıç için idealdir. Sadece kadro boyu seçimine özen göstermelisiniz.