livaneli0834 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru şu an 10.000'e yakın CRX var.Fakat bu soruları şirkete sormanız lazım.Ben gördüm fakat burada şirket adına görüntü ve ya herhangi bir materyali izinsiz paylaşamam. Bu konu ve mesajlar şirket yetkilileri tarafından yazılmıyor.Ben bağımsız çalışan bir iş ortağıyım.

Siz şirketin resmi tanıtım seminerlerine değil de her hangi bir iş ortağımızın özel tanıtımına katılmışsınızdır.

istanbul'da Türkiye Genel Müdürlüğü var şirketin.Tüm sorularınızın Resmi cevaplarının hepsini oradan alacağınıza eminim.
Kripto parayı kodlayan ekiple tanıştım.Her türlü soruyu sordum.Tekrar Türkiye'ye gelirse buradan paylaşırım bizzat gelip sorularınızı sorabilirsiniz.
Ya da legal@coinsrace.com mail adresine sorularınızı sorabilirsiniz.

Mobilecoin eylül ayından itibaren Türkiye'de bir çok noktada geçecek.Şu an tüccar programları yazılımları bitmek üzere.
Android cüzdan uygulamamız hazır.Google Play Store'da indirilebilir.(mobilecoin Wallet)

Yazacağınız yorumlara, dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.Şirketin Türkiye'de de Hukuk bürosuyla anlaştığını biliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:15:39 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:10 --

Ben burada inandığım gelecekte adından söz ettireek bir projeden daha çok insanımızın faydalanabilmesi için ve gelecekte hatıra olsun diye yazıyorum. Yoksa ben zaten gerekli yatırımımı yapmış belli bir seviye ye gelmiş durundayım çok şükür.
Siz belki de İnsanların geleceğine mani oluyorsunuzdur kimbilir?
Bilmediğiniz ve hakkında hiçbir fikriniz olmayan bir projeyi kötülüyorsunuz belki bilinçli belki farkında olmadan.
Arkadaşım sen burada birşey satmıyorsun değil mi? bu konuda hem fikiriz.
Bak şimdi güzel kardeşim, gelip bir güzel bağlığını açmışsın, bunda da bir sıkıntı yok, buraya bir başlık açıyorsan üyeler umutlarını dile getireceği gibi benim gibi sakıncalarını da dile getirebilir. Bunda tuhaf olan ne var. Ama bu firmayla bir bağlantın varsa ve satış yapıyorsan söyle ki ben de konunu baltalamamış olayım. Yok ben de senin gibi r10'a üyeyim ve diğer üye arkadaşlara site hakkında bilgi verdim diyorsan eğer benim yorumuma tepki gösteremezsin. Bir de milletin OLASI!! kazancına mani olduğumu yazmışsın ki, böyle bir tahhüdün varsa delikalı gibi çık karşıma gidelim notere, tahhüdünü noter huzurunda beyan et atalım imzaları sisteme 20000tl bağlamayan şerefsizdir. Hani demişssinya yorumlarınıza dikkat edin, Türkiye'de firmanın hukuk bürosu var; varsa cezası bizi bağlar, senin düşünmene gerek yok.