valla kardeş sana hiçbir sorunu yok vb şeyler söyleyip sana o hurda cihazı gönderdiyse şikayet konusu aç moderatörler ilgilensin hakkına girmiş oluyor.
telefon uzun süre kullanılmadığı zaman batarya içinden çıkartılmalı.
şikayet konusu açmalısın.
İphone 6 plus'ı televizyondan 99TL'ye alabileceğini sanan teknolojiden anladığını sanan enişteler gibi olmuşsunuz hocam. Şuanda en ucuzu 300 küsür lira(sahibinden) olan telefonu almışsınız, ürün bozuk çıkınca 200 yolla anlaşalım diyorsunuz, nasıl bir hesap var ortada anlamadım ama yinede siz haklısınız. Şikayet konusu açın, mantıksız bir çözüm yapılmadı şuana kadar.
Hocam şikayet konusu açtım diyelim, banlandı diyelim ne olacak ne faydası olacak ha diğer arkadaşların hakkına giremiyecek fakat benim için giden gitmiş olacak değilmi ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:00:41 -->-> Daha önceki mesaj 17:53:15 --
batarya ya nerde kalacakmış?telefon taşırken bataryayla telefonu ayrı ayrı taşıyıp kullanacagımız zamanmı batarya takmalıymısız?
Hayır uzun süre kullanmadan kaldığı zaman, içindeki enerji telefonu yakıyor hocam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:58:32 -->-> Daha önceki mesaj 18:00:41 --
Şimdi ne yapmalıyım ?