Üşenmeden okudum

çok güzel özetlemişsiniz
şuan hostumun barındığı firmada hizmet sürem bittiğinde
@DHS; ile çalışacağım zaten konularu falan inceledim hep olumlu yorumlar gelmiş her firma gibi 1 - 2 kişi mızmızlanmış oda normaldir

hayırlı olsun o zaman ne diyelim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:20:07 -->-> Daha önceki mesaj 07:14:38 --
10 Adet web sitesi taşıma ücretsiz yazıyor yani nasıl oluyor tam olarak
WHM Paneli verdiğimizde 10 adet web sitesinin backuplari ile beraber sizdeki reselleremi aktarıyorsunuz ?
Olumsuz Yorum Yapanlar; Armut Piş Ağzıma Düş Olanlar, Kendin Kullandıktan Yada Kodladıktan Sonra Hazır Bulup Kopyala Yapıştır İle Sistem Çalıştırmaya Kalkmadıktan Sonra Bu Gibi Bir Olumsuz Yorum Yapma İhtiyacı Duymayacaksınız. Forum Sitesinde Yada Bloglarda Firma Sitesi Script Diye Buluyorlar Mesela Kodlamadan Anlamıyorlar. Format Mantığı Gibi CD yi Tak İleri İleri Yap Çalışacak Sanıyorlar
Özetle; "
Bulduğu Script'i DHS 'ye Kurdurmaya Kalkanlar! "
DHS Kaynaklı Bir Sorun Olacak Olsa, Harun Bey Zaten Sizi Madur Etmez ve Kısa Süre İçersinde Sorununuz Giderilir Sunucu Kaynaklıysa Eğer. Sizden Kaynaklı da Olsa Siteniz Çökse, En Son Pazar Günü Alınan Yedeğinizi Talebiniz Doğrultusunda Yükleyerek Bir Önceki Sorunsuz Haliyle Tekrardan Aktif Edecektir. WHM Son Sürümü de Geldi DHS 'ye Şuan Gayet Manyak Bir Sistem Oldu, Yazılımcılarım da Dahil Farklı Firmalardan Kullandıkları Hosting Hesabından Daha Hızlı Olduğunu İfade Etmektedirler. "Hazır Bulup, Kur Geç" ciler (Belki Kurulum Bile Yapmadan İçine Kopyalayıp Girdim Açılmıyo Diyip, Script Kurulumunu DHS Yapmadığı İçin Sağa Sola DHS 'yi Kötü İmaj Yapanlar) Almasın Yine Sorun Değil, İşine Önem Veren, Kalitenin Farkında Olanlar Zaten Olayın Farkındadırlar. Siz de DHS 'ye Geçtiğinizde Ne Demek İstediğimi Anlayacaksınız.