UYSALSMS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abartmayı Sevmem, Neyse O Dur! Ve de Bi Hata Olsaydı 2. Kez O Hata İhtimalini Bile Düşünmeden Çeker Giderdim. 4 Yıldan Fazla Oldu DHS İle Tanışalı ve Yüzlerce Kurumsal Sitem Var İçersinde, Hem Performans Hemde Güvenlik Açısından Son Derece Güçlü Bir Sistemleri Var. Bende 4 Yıl Önce R10.Net 'den Görmüştüm Hosting Paketlerini ve Denemekten Ne Çıkar Mantığıyla Başladım İlk ve Bağımlılık Yaptı Dozu (KALİTESİ) Fazla Bundan Önce W**Adam İsimli Bir Firma da 2 Yıl Kadar Durmuştum ve DC Dahil Hacklenip Forum Sitelerinde Şifreleri Dolanıyordu Sunucuların. Ama Burada Şifremi Bile Yanlış Girsem Sunucu Beni Banlıyor ve Hack Girişiminde Bulunma İhtimali Olmuyor. Yanlışlıkla Banlansanız Bile Tarafınıza Verilecek Olan Url İle Güvenli İp Yapıp Sorunsuz Girebiliyorsunuz Tabi Sorun Olmuyor. Elektrikte Kesilse, Makinede Yansa Minimum Sürelerde Sorun Gideriliyor ve Bu Zamana Kadar Bir Kez Telekom Sorunlarından Dolayı İnternet Kesintisi Oldu Zaten Bu Datacenterleri ve Türkiye 'yi Etkiledi Onda Bile Tam Hatırlamıyorum Ama Kısa Bir Süreçte Alt Yapı Sorunları Düzeltiğinde Sorunsuz Bir Şekilde Kullanmaya Devam Ettik ve Bu DHS İle Alakalı Olan Birşey Değildir Alt Yapı Sorunları Malum, Ama Gerekli Önlemleri Alarak ve Yeni Sistemlerle Bu Sorunları Çözdüklerine İnanıyorum Telekomun. DHS 'nin Sahibi, Harun Duran 'dır. Genelde Çoğu Zaman Görüşüyoruz Telefonda Ama Muhabbetine

" Çünkü; Reseller ve Vip Reseller Paketlerimde Bu Zamana Kadar Hiç Bir Sorun Daha Olmadı! "

Ayıp Olmasın Diye de Bazen Ticket Açıp Selam Veriyorum. Ticket 'ın Bozuk Olduğunu Düşünmesin Diye Bunları Abartısız Diyorum. FTP ye Dosya Yükleme Hızı ve 7/24 Sorunsuz Online Hizmet Sağlıyor Olması Yönünden Kesinlikle Tavsiye Ediyorum!

Önceden Korkardım, Projelerim Vardı ve İçeriklerimi Çalarlarsa ? Diyodum Ama Bu Zamana Kadar Hiçbir İçeriklerimin Dışa Sızdırılması Problemi İle Karşılaşmadım ve Web Sitemde Yazılımsal Olarak Varsa Bir Açık Harun Bey 'e Danışarak ve Kendi Önerisi İle Şurasını Kapat Sorun Olur Gibi, Güvenliğimin Üst Noktaya Gelmesi Konusunda Çok Büyük Bir Katkısı Oldu.

Kıramadığım Yakınlarım Sayesinde Yapmadığım İş Kalmadı, Yazılım Okuduk Diye Format Attık, Çocuğu Oyun İstemiş Oyun Kurduk Vs.. Tabi Haliyle Farklı Bir Firmalardan Hosting Alan Arkadaşların Bile Sitesinin Kurulumunu Bile Yaptık Hiçbir Ücretlendirme Gözetmemeksizin ve Bu Sayede Diğer Firmaların Hizmet Kalitesi Yönünden Testedebilmem Mümkün Oldu ve Çok Ünlü Bir Domain Firmasının Hosting Hizmetine Bildiğiniz Wordpress Kurayım Dedim Onu Bile Kurasıya Canım Çıktı ve Beceremedim. Birbirinden Bağımsız ve Kopuk İşlemler Yapmak Durumunda Kalmak ve Seri İşlem Yapamamak En Nefret Ettiğim Kurulumlardan Birisi Olmuştur. Hatta, Kapat Şunu Onların Olsun Parası da, DNS Yönlendir Bizim Sunucu ya Hemen Kurulumunu Yapayım Dedim Büyük Bir Kısmı da Kabul Etti ve Şuanda Sorunsuz Birşekilde Halen Daha Kullanmaktadır. Abartmayı Sevmem Dedim; Domain Ücreti Olarak 3 TL Pahalı O Firmaya Göre Ama Hosting ve Sunucu Yönünden Bin Basar! Neden Pahalı Diye Denemek İçin Biraz da DHS 'den Domain Aldım ve Farkını Gördüm Aslında Aynı Şey İki Firma da Aynı Hizmeti Sunuyor Ama DNS Yönlendirmesi ve Güncellemeleri Yönünden DHS Daha Baskın Çıktı Çünkü Sunucular da DHS DNS 'inde Bulunduğundan Dolayı Tanıması Daha Hızlı Oluyor. KDV siyle DHS 'nin Domain Ücretiyle Aynıya Geliyor Aslında, Çünkü O Domain Firması KDV Kesmiyor Online KDV Gibi Birşey Yapıyor. Fatura İstersende +5 TL Civarında da Bi Ücret İstiyor. O Yönden Bakarsan da DHS 'den Domain Almakta 2 TL Daha Karlı Oluyo O Zaman da

O Firmada Örneğin Normal Bir Hosting 25 30 TL Diyelim, DHS 'de 50 60 TL 'ye Cillop Gibi Bir Reseller Alabiliyosun O Hosting de Tek MySQL İznin Var Bunda İstediğin Kadar Abartmadan İstediğin Kadar Veritabanı Açabiliyor Hatta, Birkaç Tane de Limitine Göre Domainlerinize de Hosting Açabiliyorsunuz. 90 100 Liralık Reseller Paketlerinden Kullanıyorum İçinde Bir Sürü Sitem Var ve Her Ödeme Alışımda Müşteriden Fazlasıyla Katlayıp Birde Çarpıyorum Reseller Tutarını Bitmedi, Hosting Lazımsa Sadece Hosting de Alabiliyorsunuz, Birden Fazla Domaininiz İçin Reseller Alarak Hosting Kurulumunu Kendinizde Yapabiliyorsunuz. Reseller Hizmeti CPU Yönünden Yetersiz Geliyorsa Vip Reseller Hosting Paketlerinden de Satın Alarak Çok Daha Hızlı Bir Kurumsal Hizmetler de Sağlayabiliyorsunuz. Bu da Yetmezse Eğer Sunucu Kiralama Hizmetleri de Var Ama Bana, Reseller ve Vip Reseller Hizmetleri Fazlasıyla Yetiyor Zaten

Afyon Dinar 'dayım, Daha İstanbul 'a Gitmek Nasip Olmadı. 2 Sene Önce Bir DC 'de Bir Kez Yüzyüze Görüştük Ama Bana Öz Amcalarımdan Daha Yakın Geldi ve Hiç Arkama Dönüp Bakmama Bile Gerek Duymayacağım Herşeyimi Güvenle Emanet Edebileceğim Bir Tip Zaten Bizim İşde de Güvenlik Önemlidir Değilmi, Script Yazarsınız; İstediğiniz Kadar Şifreleyin, Sunucu Sahibinin Kanında Bi Bozukluk Varsa, Sizin Yerinize Kendi Adına Satışını İstese İki Tuşla Yapabilir. Ama Burada Şifrelemenize Bile Gerek Yok, İstediğiniz Tüm Projelerinizi Açık Kaynak Kodlu Sunucuda Çalışın İsterseniz Hiç Farketmez, Hiçbir Sorun Yaşamıyacağınıza ve Güvenlik Konusunda İşinin Ehli Olduğu Konusunda Hiçbir Şüpheniz Olmasın!

Siteleriniz DHS 'deyken Nasıl Hacklenir;
- Hazır ve W-a-r-e-z Scriptler Kullanıyorsanız ve Açıklarını Kapatmadıysanız!
- Şifrelerinizi Paylaştıysanız Yada Kolay Kırılabilir Şifreler Kullandıysanız.
- Bilgisayarınızda Casus Yazılımlar Varda Şifrelerinizi 3. Kişilere Paylaşıyorsa!

Not: Sonuçta Google Bile Hackleniyor! Ama DHS 'de Diğerlerine Göre Güvenlik Üst Derecede Olduğundan Dolayı Hacklenme İhtimali %1 Diyebilirim. Ama Sistemi Kendiniz Yazdıysanız ve Güvenlik Önlemlerini Üst Derecede Aldıysanız Sorunsuz Bir Şekilde Hacklenmeden Kullanacaksınız Tabikide, Ama Kesinlikle Sunucu Kaynaklı Bir Açıktan Dolayı Hacklenmezsiniz! Size Bunun Garantisini Verebilirim. DHS 'de Olupta Hacklenen Siteler, W-a-r-e-z Değilse Güvenlik Önlemleri Alınmamış Kırılması Kolay Scriptlerdir.

DHS İle Çalışmayı Düşünenler Arkadaşlara Şimdiden Hayırlı Olsun.
Güzel yorumunuz için teşekkürler.