asilkan88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşey iyi güzel hoş, harika bir piramit sistemi var da.. benim aklıma takılan şu;

bu CRX'ler nerede? 10000'den fazla sisteme girmiş üyeden bahsediliyor, kişi başı en az 1 CRX olduğunu varsayarsak 10000 tane CRX'den oluşan devasa bir mining farm olması lazım.. Yeri neresi, adresi neresi? Bir tane bile fotoğraf yok inandırıcı.. Madem bu kadar büyük teknolojiye sahipsiniz, CRX'lerin olduğu yere bir tane kamera koyup internetten canlı yayınla makinaları izletemiyor musunuz, mcoin'i bitcoin'le kıyaslayabiliyrosunuz ama bitcoin'in ne kadar şeffaf olduğunu, insanların evinde coin kazanabildiğini, bu sebeple bu kadar yayılarak şimdi bu hale geldiğini de biliyorsunuz elbette.

bu sisteme girilip belki para da kazanılabilir.. ama gerçekten blok çıkarılıp mining farm yapıldığına dair en ufak bir kayıt bile yok.. mcoin'in varlığına gerçekten inanabilirsem bu sisteme katılacağım, tanıtım seminerinize de katıldığımı ayrıca belirteyim, sistemle ilgili herşeyden haberim var. ama eğitimciye yukarıda sorduğum soruları sorunca bana "bu soruyu ilk sen sordun, merak ediyorsan gidip yerine bakabilirsin farm'a" gibi amiyane bir cevap verdi bana.
Doğru şu an 10.000'e yakın CRX var.Fakat bu soruları şirkete sormanız lazım.Ben gördüm fakat burada şirket adına görüntü ve ya herhangi bir materyali izinsiz paylaşamam. Bu konu ve mesajlar şirket yetkilileri tarafından yazılmıyor.Ben bağımsız çalışan bir iş ortağıyım.

Siz şirketin resmi tanıtım seminerlerine değil de her hangi bir iş ortağımızın özel tanıtımına katılmışsınızdır.

istanbul'da Türkiye Genel Müdürlüğü var şirketin.Tüm sorularınızın Resmi cevaplarının hepsini oradan alacağınıza eminim.
Kripto parayı kodlayan ekiple tanıştım.Her türlü soruyu sordum.Tekrar Türkiye'ye gelirse buradan paylaşırım bizzat gelip sorularınızı sorabilirsiniz.
Ya da legal@coinsrace.com mail adresine sorularınızı sorabilirsiniz.

Mobilecoin eylül ayından itibaren Türkiye'de bir çok noktada geçecek.Şu an tüccar programları yazılımları bitmek üzere.
Android cüzdan uygulamamız hazır.Google Play Store'da indirilebilir.(mobilecoin Wallet)

Yazacağınız yorumlara, dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.Şirketin Türkiye'de de Hukuk bürosuyla anlaştığını biliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:15:39 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:10 --

jxc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz neden bu denli savunmada kalıyorsunuz, sizi etkileyen bir durumu mu var? Müşteriyseniz eğer kârınıza bakın beni takmayın.
Ben burada inandığım gelecekte adından söz ettireek bir projeden daha çok insanımızın faydalanabilmesi için ve gelecekte hatıra olsun diye yazıyorum. Yoksa ben zaten gerekli yatırımımı yapmış belli bir seviye ye gelmiş durundayım çok şükür.
Siz belki de İnsanların geleceğine mani oluyorsunuzdur kimbilir?
Bilmediğiniz ve hakkında hiçbir fikriniz olmayan bir projeyi kötülüyorsunuz belki bilinçli belki farkında olmadan.