herşey iyi güzel hoş, harika bir piramit sistemi var da.. benim aklıma takılan şu;

bu CRX'ler nerede? 10000'den fazla sisteme girmiş üyeden bahsediliyor, kişi başı en az 1 CRX olduğunu varsayarsak 10000 tane CRX'den oluşan devasa bir mining farm olması lazım.. Yeri neresi, adresi neresi? Bir tane bile fotoğraf yok inandırıcı.. Madem bu kadar büyük teknolojiye sahipsiniz, CRX'lerin olduğu yere bir tane kamera koyup internetten canlı yayınla makinaları izletemiyor musunuz, mcoin'i bitcoin'le kıyaslayabiliyrosunuz ama bitcoin'in ne kadar şeffaf olduğunu, insanların evinde coin kazanabildiğini, bu sebeple bu kadar yayılarak şimdi bu hale geldiğini de biliyorsunuz elbette.

bu sisteme girilip belki para da kazanılabilir.. ama gerçekten blok çıkarılıp mining farm yapıldığına dair en ufak bir kayıt bile yok.. mcoin'in varlığına gerçekten inanabilirsem bu sisteme katılacağım, tanıtım seminerinize de katıldığımı ayrıca belirteyim, sistemle ilgili herşeyden haberim var. ama eğitimciye yukarıda sorduğum soruları sorunca bana "bu soruyu ilk sen sordun, merak ediyorsan gidip yerine bakabilirsin farm'a" gibi amiyane bir cevap verdi bana.