mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem gayet başarılı iki gündür kullanmaya başladım, gerekli ayarlamalar yapılınca sıralamalarda olumlu yönde bir hareketlenme başladı.
Yorumunuz için teşekkurler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:29:44 -->-> Daha önceki mesaj 12:24:59 --

ozgurcicek250 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programı indirdim kurdum. Paravan olarak kullandığım 2 ve 3 sayfalarda olan sitelerimden birisinde test etmeyi düşünüyorum. Bu programlardan geçmişte ağzı yanan çok arkadaş var ama siz kalkıp normalde 100 ziyaretçisi olan siteye 2-3k hit yollarsanız ağzınızda yanar burnunuzda. Amacım şu an da sitenin aldığı ortalama ziyaretçi sayısının % 20-30 u kadar bir hit çekmek. Bunu yaparken sitede kalma süresi, ziyaretçi profilli, gezilecek sayfa sayısı ve bunun gibi etkenleri mümkün olduğunca çeşitlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

1 haftalık bir deneme süresi belirledim. Bu süre sonunda olumlu veya olumsuz bir yorum yazmayı düşünüyorum.

Programa ciddi bir emek verildiği aşikar bunun için arkadaş teşekkürü hak ediyor şahsımca. Ama konu hakkında derinlemesine bilgisi olan arkadaşlar var ise onların da görüşlerini okumak isteriz.
Uzman yorumlarınız için teşekkur ederiz.