SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Sorunun yanıtını ANCA askerlik Şubesi'nde öğrenebilirsin.
Gelelim 2. Soruya;
2. Soru, kesinlikle okulu bitiripte gitmelisin. Askerden geldikten sonra okumak zor. Zaten askerliğin bitmesine 3 ay kala, garanti bir iş sahibi değilsen düşüneceklerini yazayım. Ne iş yapacağım? Evimi nasıl geçindireceğim? Asıl askerlik, askerden sonra Başlıyor. Allah hakkında hayırlısını versin.
1.sorunun cevabı bir telefon kadar uzakta. Dayımın arkadaşı, bulunduğum şubede yetkili kişi cevabını biliyordur ama dilekçeyide o kişiyle beraber yazmıştım. Belki dayımın arkadaşı bir işe kalkıştı sonunu göremeden gözü kesmeden çocuk oyuncağına dönderdi der gibi düşünmesin istiyorum. O tarz bir kişi değil ama yinede insanın aklına geliyor. Zanaatım şu işte var diyemem hocam dediğin gibi geldikten sonra düşüncelerim askerliği bile yapmışım ne işim olur okulla tarzında olacaktır.
InterWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıllık okulu bile bitiremedi derler.
Gidemediğin kadar askere gitme, paranı kazan.
Şartlar el verirse bedelli yap.
Neler derler neler hocam. Sağolsun arkadaş ve aile çevrem dedikoducu. Ben hem arkadaş hem aile dedikodusundan uzaklaşmaya çalıştıkça yüzüme demeselerde arkamdan derler. Bende bu sıralar öyle düşünüyorum inşallah bu düşüncelerimi faaliyete dökeceğim vazgeçmeden ve zamana yenilmeden.