Bence birilerine yardımcı olurken birilerine zarar veriyorsunuz. Bunu bir kez daha düşünün.
Facebook kapağı deyip geçmeyin, bu şekilde okuyan harçlık çıkartan birçok kişi var. Neden illa çok para kazanılıyor intibası bırakıyorsunuz anlamadım. Başka bir platformdan tanıdığım ve burada da iş yaptığını bildiğim bir dostum üniversiteyi ailesinden yardım almayarak çoğu buradan aldığı işlerle bitirdi.
Lütfen biraz empati. 5 TL lik kapak sizin için çok bir şey ifade etmiyor olabilir ama üniversite öğrencisi için akşam yemeği demek.
Değerli kardeşim 2 dakika çalışma yapıp 40 tl ye logo tasarımı yapanlarıda görüyoruz.Bende anlıyorum sizleri ama birilerinin yardıma ihtiyacı olduğunuda unutmamak lazım.Herkes o 5 TL dediğin parayı veremiyor da olabilir.Ki tekrar ediyorum.
Logo isteklerini yapmıyorum. Bu da logo satışı yapan arkadaşlara duyduğum saygıdan dolayıdır.Ama gerçekten ihtiyacı olan, birşeyler yapmaya çalışan insanlar içinde empati kurmak gerektiğini düşünüyorum.Zaten geçici kampanya olduğunuda belirttim.Sürekli olarak burayı işgal edecek değiliz.Buradaki amaç 3-5 de olsa birilerine elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmak.Empatiyi tek taraflı kurmamakta önemli.