Tekrar Merhabalar,
ilginiz ve her sorumu detayli olarak anlattiginiz icin ben tesekkur ederim. Yazdiklarinizi okuduktan sonra natroyu kullanmamin anlaminin olmadigini dusunuyorum. Dediginiz gibi onlarinda saatte 100 mail siniri vardi ve simdiye kadar sorun yasamadi musterim. Filezilla olayida sorun degil o zaman o ayar yurtdisi hostumda da basima gelmisti ve dediginiz gibi tek islemde cozuluyor. Onun disinda affiniza siginarak bir kac sorum daha olacak;
Mysql kapasitesi var mi? (1 gb vs.. gibi)
E-posta kapasitesi kac mb/gb?
wp sitelerde iletisim formundan ulasanlara giden otomatik mail yada üye olan üyelerin üyelik bilgileri ve benim üyelere zaman zaman göndereceğim maillerin gönderimlerde spama değilde direk gelen kutusuna düşmesini istiyorum. platinium paket bunu sağlayabilir mi?
Extra ip satin almak istedigimizde böyle bir hizmet veriyormusunuz? fiyatlari nedir?
Siteleri tasimada yardimci oluyor musunuz? Tasima esnasinda herhangi bir sorun yasar miyiz? Kurumsal bir firma oldugu icin maillerde vs kesinti yasamalarini istemiyorum.
cpu limitine ulastiginda hesap kapaniyor mu? ya da ektra ucret mi talep ediliyor?