platin paketinizi denemeyi dusunuyorm .. mail hizmeti ve yedeklemeler konusunda sorunlar yasadim suanki host firmamla ve degistirecegim. sizin sitenize denk geldim ve burdada gorunce olumlu yorumlara dayanarak denemeyi dusundum. mail servisiniz hakkinda detayli bilgi rica edicem. blacklist olaylarinda vs ne gibi mudahaleleriniz oluyor. ne derece magdurluk yasarim. kapasitesi ile ilgili detayli bilgi alabilir miyim? birde yorumlarda gordum filezilla yeni versiyon olayi duzeldimi? webmail paneliniz mevcut mu? yedeklemeleriniz ne siklikta oluyor. sabit fiyat garantiniz sadece 5 yil mi? hizmeti iptal etmedigim surece ayni fiyattan devam edebiliyr muyum? cpu limitleri ile ilgilide bilgi alabilir miyim? Tesekkurler
Öncelikle merhaba ,
Konuya bugüne kadar cevap yazan tüm müşterilerimizin sorularını 1 kerede sormuşsunuz gerçekten tebrik ederim bu şekilde araştıran müşterilere ihtiyacı var bu sektörün.
- Yedeklemelerimiz haftalık olarak bir başka backup sunucumuza aktarımı yapılır.
Harun bey tarafından yazılan özel bir backup sistemi mevcutdur.
-Mail gönderimleri-Tek bir domainden saatde 100 adet gönderim izniniz mevcutdur (Birçok firmada default ayar 100 dür.)
Mail sunucularımız kendimiza ait bir yazılımla sürekli takip altında olduğu gibi 1 domainden günden en fazla 3500 mail gönderim iznine müsade edilmektedir 3501 mail gönderimi yapan site sistem tarafından otomatik olarak suspedn edilmektedir. (3500 mail üzeri gönderim genelde spam yapmaya çalışan sitelerdir.)
-Blacklist paylaşımlı sunucularda sürekli olabilecek bir durumdur CBL firması dışında diğer blacklistelerinde pek yer almayız fakat CBL firması sitelerdeki virüsleri bile blacklist statüsüne soktuğundan dolayı mail sunucunuz olmasa bile sitede iframe virüsü olsa bile cbl blacklistesine giriş yapabiliyorsunuz.
24 saat içerisinde blacklistesinden çıkmayan ip adresi şuana kadar olmamışdır.
Tabikide alternatif yolllarımız mevcutdur.
Relay mail serverımız , En kolay çözümümüzdür yada ip değişimide olabilir.
-Webmail roundcube yazılımını kullanabilirsiniz.
-Filezilla aslında bir sorun değil yeni sürümlerdin TLS ayarlarının yapılmasını müşterilerimize anlatmanın daha zor olduğunu tespit ettiğimizde dolayı eski sürüm filezillla kullanmalarını önermekteyiz.
"Çözümü : FileZilla üzerinde yapmanız gereken işlem Dosya bölümünden Site Yöneticisine girip Şifreleme türünü Normal Ftp olarak düzeltemeniz.
http://karanik.tk/wp-content/uploads/2015/01/ftp1.jpg"
- Cpu limitleri %25 dir .
- Resellerhosting.com.tr üzerinden alacağınız tüm hosting paketlerinin 2020 yılına kadar sabit fiyat garantisi bulunmaktadır.
Aklınıza takılan başka bir soru varsa buradanda yardımcı olabilirim.