GENCFBorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bu dediğiniz uygulama eskiden çalışıyordu sayfalar birleşiyordu. 1 gün kadar sürüyordu.

1 haftadır sayfalar birleşmiyor ismi aynı olsa bile.

Şuan 3 tane aynı isimde sayfam var fakat talep gönderdiğimde 1 gün sonra gelen yanıt ;

Bu iki Sayfayı birleştirmemiz mümkün olmamıştır.
Yardım Merkezi'nden Facebook Sayfaları hakkında daha fazla bilgi alın.

Ücretiyle aynı isimde 3 sayfayı birleştirecek olan bana özel mesaj atabilir.

hocam birleştirme işlemini daha önce reklam hesabından yapıp denedinizmi acaba !

reklam hesabından yapılan başvurular genelde olumlu olarak kişiye dönüş yapılıyor bu belirteyim öncelikle ve ikinci olarak belliki sayfalarınızın birleşmeme sebebi üstelik isimleri aynı olmasına rağmen tek sebebi daha önce 5 defa merge yani birleştirme hakkını doldurmuş olmasından kaynaklanıyor..

size bazı tavsiyelerim var şayet reklam hesabına sahip değilseniz ilk söylediklerimi denememişseniz lütfen şu adımları yapınız

1- elinizde 3 adet sayfanız var diyorsunuz ve diyelimki a sayfanız 3 b sayfanız 2 c sayfanız ise 1 begenısi var sayalım (rakamlar örnektir )

öncelikle 3 sayfanızında kategorisini aynı yapınız yerel işletme-yerel işletme şeklinde ve adres kısmına ise yine aynı şekilde 3 sayfanızında adresini aynı yapnız

2- 3 sayfanızında kategori ve adresleri aynı olduktan sonra büyük sayfanızın yani hayran sayısı yüksek olan sayfanızın linkini kopyalayın mousenızda diğer 2 sayfanızda fakat sayfa hesapalarından olmayacak şekılde kullandığınız 5 yada 6 hesabınız var ise küçk olan sayfalarınızın öner kısmına tıklayarak en alta buluna kutucuğa büyük sayfanızın linkini yapıştırarak mükerrer sayfalar diye öneri yapıp tm deyiniz ..bu işlemi 5 yada 6 hesabınızdan aynı şekılde yaparak işlemi tamamlayınız ..

3-daha önceki mesajımda paylaştığım sayfa birleştirme forum linkini acarak tekrar birleştirme için talep gönderiniz ve form linkinin nasıl açılacağını ise kısaca anlattım

kolay gelsin umarım işinize yarar ve olumlu yönde 1 netice almanızı umarım