Kiskirtmalarina ve iftiralarina cevap yazip zaman kaybetmeyecegim. Daha once gereksiz yere zaman kaybettim. Sana bu lafi 6.ya soyluyorum, anlamamk icin kasiyorsun, lutfen benim yazdiklarima cevap yazma. Herhangi bir konuda benim sahsima dolaylida olsa cevap verme. Bak bu 6. defa busnu soyleyisim, 7.ye soyletme.
Neyi vakit kayıp ettin? Benim seninle veya başkası ile burada herhangi bir problemim olamaz eğlenmeye ve arkadaş ortamında vakit geçirmek için bulunuyorum. Sana daha evvelde yazdım ama anlamak istemiyorsun bunun sebebi de aslında benim düşüncelerimi destekler nitelikte. Seninle bir konu hakkında konuşurken en son yazdıklarına tekrar bir bak istersen üşenirsen ben pm atabilirim. Burada yazmak istemiyorum. Kimsenin dini inancı ile uğraşmaya hakkın yoktur, hadi onu geçtim benimle muhatap olmak istemiyorsun amenna ama ikide bir her konuda halkı cahil ilan et müslümanlara dalaş kusura bakma bende halkım bende müslümanım, benle muhatap olmazsın yarın başka birisi yazdıklarına kırılır. Özgürlüğü savunuyorsan önce kendi içinde bulacaksın 70 milyonu sen mi kurtaracaksın yoksa dünyayı mı değiştireceksin, seni küçük gördüğüm için veya ne yapman gerektiğini belirtmek için yazmıyorum ancak doğruya doğru bunları yapman mümkün değil yapabileceğin tek şey eleştiriler yapmak ve bunu yaparken de insanların kalbini kırmaktır istemeyerek olsa bile. Birisi sana bir şey yazmışsa önce dönüp kendine bakacaksın bende bir eksiklik bir kusur oldu mu diye suçun tamamını bana yüklemen haksızlık.
Bende müslümanım kardeşim anlayabiliyor musun, yobaz da değilim kimseyi de öldürmedim ve bunları yapanlarda müslüman değildir teröristtir. Müslüman oldukları için değil terörist oldukları için, hayvan oldukları için öldürüyorlar. Bu noktadan sonra savunacağın şeyleri de burada yazma git ateist forumlarında içini dök. Bizi olmadığımız bir kalıbın içine sokmak için uğraşma çünkü işler umduğunuz gibi olmaz ucu gelir yine size dayanır. Uyarı dediğin şey işte budur. Üstünüze vazife olmayan şeylerle uğraşmak zorunda değilsiniz ama insanlarında bir sabrı var, sana göre doğru veya yanlış ama sende biliyorsun bazı şeylerin nerelere kadar gidebileceğini. Akılsız birisi olsan bunları yazma gereği bile duymazdım ama bir şeyleri direterek insanlara anlatamazsın tam tersine beklediğin gibi çıkmayabilir.
Burada söz hakkını bulamayan Uygurlar hakkında dediklerine bak. Gidip orada yaşadın mı gördün mü. Haklı bile olsan yanlış bir tutum sergiliyorsun. Seni yargıladığımdan yazmıyorum göze batıyor. Başkasının gözüne batmamış ama benimkine batmış bunun içinde beni kınayacak değilsin ya.