Ben şahsen programı dünden beri kullanıyorum ve gördüğüm tek sıkıntı programın heralde yeni olmasından kaynaklanan kullanıcı yetersizliği ki bu da kredi yetersizliğine neden oluyor onun dışında program temiz ve hızlı çalışacak şekilde yazılmış ve hiç karışık değil dolayısıyla tebrik ederim... Kredi yetersizliğine rağmen dünden beri 240 kredi kazanmışım ve siteme ekstra yaklaşık 100-150 kişi gelmiş bunlarında %90'ı türk ip adreslerinden geliyor... Rakam az gelebilir onun da sebebi sayfa ziyaret sürelerini yüksek tutmam... 1 ziyaretçi ortalama olarak sitemde 4-8 sayfa arası geziyor her sayfada 90-120sn arasında kalıyor ve sitede toplam kalma süreside 5-8dk arası dolayısıyla kredi kullanımım biraz yüksek ama benim ihtiyaçlarıma ve istatistiklerime göre en mantıklı ayarlar bunlar... Normalde bounce rate'im %35-40 civarı programı ve dünden beri %25 civarına geriledi... Bu tarz programları eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan evet son derece zararlı ama nasıl kullanacağını biliyorsanda özellikle bounce rate düşürme konusunda son derece yararlı... Buna benzer başka bir yabancı programı uzun zamandır kullanıyorum o programdan sonra bu da kesinlikle bu konudaki favorilerim arasına girdi...
Herşeyi özetler yazınız için teşekkur ederiz. İşi bilenler bu konuda yorumları bizi grurlandırıyor.
Yeni versiyonumuzu çıkaralı kısa bir süre oldu, şu an için sistemi gözlemliyoruz ve eksiklerimizi tespit diyoruz. Bu nedenle yüksek adetlerde kullanım yapmak isteyen kullanıcılarımızı geri çeviriyoruz. Aktif satışa tekrar başlamamızla birlikte bol bol kredi kazanacağınıza inanıyoruz.