Ortada bir emek var eyvallah. Anlattığınız gibi fonksiyonlarında kusursuz çalıştığını varsayalım.
Rakipleri de Ziyaret Et :
Şahsen rekabetli bir sektör içindeyim. Rakibim gelip bunu benim üstümde uygularsa, benim suçum ne olacak? Yapıcı olmayan bütün özelliklerde sunulan programları kesinlikle tasvip etmiyorum.
Daha gerçekçi bir ziyaret için isteyen kullanıcılar başkalarınıda ziyareti kullanabilir. Bu zarar verme amaçlı değil keza tıklanacak site rastgele belirlenir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:16:00 -->-> Daha önceki mesaj 17:11:16 --
cosmos emeğin vardır bişey diyemem kafa patlatıyosundur doğru, Misafir; onunda var oda bilir sizin bu uygulamalarınızı lakin googleye göre link almak blackhat ise bu blackın blackıdır. Bunu iyi biliyosunuz dimi iyi hoş kullansınlar ya sonra? dediğiniz gibi ya dengeyi kuramayacaklar yada sizin programa bağımlı kalacaklar eğri oturup doğru konuşalım. Kaç adet sizinki gibi program geldi geçti sayamadım

bu kodlama bilginizi daha yararlı programlara ve ihtiyaçlara yorsanız eminim daha başarılı olacaksınız.
Gelip geçti dediğiniz programların birçoğu şuanda aktif ve çok iyi olduğunu düşündüğünüz pek çok siteye uzun yıllardır destek sağlamaktadır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:17:18 -->-> Daha önceki mesaj 17:16:00 --
google analiz açın bu programı kullanmaya başlayın 1 ziyaretçiden fazla gelmiyor oda sizsiniz
Bize hangi kullanıcı ile bağlandığınızı yazarsanız size programda neyi yanlış olarak yaptığınızı net olarak soyleyelim.