karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk duraktan biniş yaparsan rahatlıkla oturarak yolculuk yapabilirsin.
Beyliküdüzü Son Durak ve Zincirlikuyu arası 55-60 dakika sürüyor.
Zincirlikuyu'dan dönüş biraz sıkıntılı oluyor. İş çıkış saati oldukça yoğun bir kalabalık var. 15 dakika kuyruk beklersin genelde. Dönüş yorucu oluyor. Bunun farkında ol. Fakat Beylikdüzü'ne geldikten sonra o sessizlik, site yaşamı, yeşillik, bol geniş alan insanı oldukça dinlendiriyor. Kalabalıktan uzakta bir yaşam çok kaliteli. Apartmanınızda belki 1000 kişi yaşıyordur ama kimsecikler ortada yok.

Burada rahat etmek için, altınızda araba olması şart. Zira alışverişe giderken, sahile inerken oldukça rahat edersiniz. Metrobüse, Alışveriş Merkezlerine falan minübüs var fakat araba olması bir avantaj. Uğraşmazsınız dolmuşlarla.

Evle işin yakın olması çok önemli. Yol sizi epey yorar söyleyeyim. Ama kalabalıktan bıktıysanız gelin taşının. Yaşam kaliteniz oldukça artacak.

Beylikdüzünde güzel evlerin kirası min. 1000 TL civarında. Kaliteli sitelerde 1500'den başlıyor. 2+1, 3+1 fiyatları bunlar. 1+1'ler hakkında bilgim yok.
Beykent'in aşağısına ve Büyükçekmece'ye yapılan 2-3 katlı villalar gayet güzel.
Beylikdüzü Merkez artık demode oldu ve kalabalıklaştı. Şuan en kaliteli yaşam Beykent civarında.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:18:41 -->-> Daha önceki mesaj 22:13:12 --

Esenyurt Mahallelerini bilmiyorum. Gel buraya E-5 yakın site isimlerini öğren emlakçılar ve site güvenlikleri sana yardımcı olurlar.
Zibilyon tane bina dikiyorlar. Tüyap'ın oralarda bir sürü site var mesala yeni yapılan yolun Esenyurt tarafında. Çok içeriye girmeyin Esenyurt'ta. Arkadaşların şikayet ettikleri yerler oralar. Ama isimlerini bilmiyorum. Bir sürü lüx site var Esenyurt'ta. Çok içeri kaçmadığınız müddetçe.

Beylikdüzünde Adnan Kahveci, Cumhuriyet güzel.
OSB'de güzel siteler var fakat biraz aşağıda sanki.

Beykent yolu üstünde ve etrafına serpiştirilmiş siteler güzeldir genelde. En aşağıya çok güzel 2-3 katlı binalar yapılıyor şuan. 3+1'ler/130-150m2
1000 liradan başlıyor.
300+ milyardan'da satış fiyatları var.
Cevabınız için teşekkürler. Aslında burada en çok taktığım şey neredeyse "hiç" denecek kadar az ağaç olması. Ayrıca yükselen kuleler, ve şehir yoğunluğunu hesaba katarsak fark etmesek te hava kirliliği çok fazla.

Taşınırsak motor almayı planlıyorum zaten. Kışın ise metrobüs kullanırım. Genelde iş saatlerim öğlen ya da gece oluyor. Öğlen olursa 13:00 - 14:00 gibi işte oluyorum. Çıkış saatimde 21:30, 22:00 oluyor. Bu saatlerde o kadar fazla yoğunluk olacağını düşünmüyorum?