Merhaba arkadaşlar mevcut bir formum var ancak bunu smtp ile yaptırmam gerekiyor ayrıca içerisinde capatcha da istiyorum. Formda çekmesini istediğim özellikler aynı suan kullanmakta oldugum gibi olmalı bunları alta ekleyeceğim neler olduğunu. Ayrıca form içerisine istediğim zaman ekleme çıkarma yapabilmeliyim ve formu gönderdikten sonra kullanıcıya ayrı bir sekme acarak tesekkur.html sayfasında teşekkür edip 15sn sonra kapatmalı.

Formda olması gerekenler
1. isim / soyisim
2. mail adresi
3. tel nosu resimdeki gibi olmalı

4. mesaj kısmı
5. capatcha

Bundan sonrasını kullanıcı görmeyecek sadece mail olarak bilgi verecek

6. gelmiş olduğu url adresi
7. ip adresi
8. hangi ülkeden geldiği
9. mail no (Yani siteden gelen her maili 1 2 3 4 diye no versin)
10. Form gönderildikten sonra form ayrı bir sekmede tesekkur.html sayfasına yönlendirilmeli ve 15sn sonra tesekkur.html kapanmalı

Not: Ayrıca gelen mailler tek bir mail adresi üzerinden değil kullanıcı hangi mail adresinden gönderim yaptıysa o mail adresinden gelmiş görünsün istiyorum ben sadece gelen maile cevapla deyip ona cevap yazabileyim.

Yukarıda belirttiğim form'dakiler aslında standart bir formda olması gerekenler arkadaşlar lütfen uçuk rakamlar belirtip geri dönüş beklemeyin. Ayrıca skype adreslerinizi de yollarsanız uygun ücret teklif etmişseniz daha hızlı iletişim kurup hemen teslimini gerçekleştirebiliriz.

Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim herkese..