Forumun tanıtım yazısı bölümünü aktif olarak kullanan bir kişi olarak bende fikrimi beyan etmek istedim. Bugüne kadar yüzlerce bireysel / kurumsal firmaya tanıtım hizmeti sunduk sunmaya da devam ediyoruz. Tanıtım yazısı alan kişilerin herhangi bir zararını görme gibi bir durumla karşılaşmadık ancak, arada sıralama kaybı yaşayanlarda olmuyor değil. Fakat bu durum farklı parametrelere bağlı. Tanıtım yazıları aynı sektördeki a, b, c ve d sitelere faydalı olup e siteye faydalı olmuyorsa illaki site bazlı yada yazı bazlı bir problem vardır. Yazıların özgün olması, son algoritmadaki parametrelere göre hazırlanmış ve linklenmiş olması, zaman kurgusu, sitenin backlink inşası, sitenizin bu çalışmaya hazır olup olmaması vs vs gibi çok sayıda ayaklı bir konu. Günümüzde tüm SEO çalışmalarının temelinde tanıtım yazısı yatar. Bir foruma yazı yazıp link verirsiniz, bir siteye yazı yazıp link verirsiniz yada, bir sosyal medya mecrasına yazı yazıp link verirsiniz hepsinin tanımı tanıtım yazısıdır. Kısacası tanıtım yazıları zararlıysa Google SEO optimizasyonu çalışmaları ölmüş demektir