YavuzSelimG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayar programcılığında genelde bir kaç üniversitenin myo su hariç diğerleri hiç bir şey öğretmiyor diyebilirim.Bu bölümde önemli olan sürekli kendini geliştirmen olucaktır eğer biraz programlamadan anlıyorsan zaten dersleri çok rahat verirsin.
Anlıyorum programcılıktan kendimi geliştirmeyi istiyorum tabi. Okulun öğrettikleriyle yetinmeyeceğim.

Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinizi geliştirmediğiniz sürece okuldan çok birşey beklemeyin. Mezun olmak çok sorun olmaz, önemli olan mezun olduktan sonra birşeyler öğrenmiş olmak ve bunu paraya çevirebilmek.

DGS ile mühendislik,yönetim bilişim sistemleri gibi bir bölüme geçebilirseniz çok daha iyi olur tabi.
DGS düşünüyorum tabi inşallah onunla bi şeyler kazanırız.

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okulların eğitim düzeyinden hiç birşey beklemeyin zaten kendinizi geliştirmeye bakın
Antarika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selçuk üniversitesi kadınhanı myo da okumakta ilçe küçük ama myo hocaları çok bilgili ve öğrencilerin öğrenmesi için çok fazla zaman üstünde duruyorlar özellikle sql ve c# konusunda gözü kapalı fonksiyonlar yazan hocalar mevcut
başka önereceğiniz yerler varsa yazın lütfen. Araştırıyorum bende iyi bir yere gitmek isterim çünkü.