Big_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık o şansına düşdüğün birlik , bölük vs neyse oranın şartları işler eğer şanslıysan telefon sakal vs kimse karışmaz. Ben gittiğim karakolda ( karakol 23 kişilikti ) dış posta oldum her gün sabah 7 de dışarı çıkıyordum ikindi saat 4 te geri dönüyordum toplamda işim 20 dakika sürüyordu kalan tüm zamanı internet kafede geçiriyordum ve cep telefonum serbest hatta aylık 20 tl lik kontörüde bölük veriyordu Sakalda çok abartmamak şartıyla serbestti 3-4 günde bir traş olurdum tabi benimle birlikte aynı karakola düşen bir arkadaşımda nöbet ağacı olmuştu günde 6 saat nöbet tutup yatıyordu. Yani gittiğin yerle alakalı bir durum zaten kısa dönem olduğun için yazıcı , posta vb birşey olacaksın ilk 25 gün ve son 20 gün çok zor geçer geriye kalan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Gittiğin yerdeki askerlerden ben büyüğüm bi oturaklılığım var diye kasılma takıl gençlerle o zaman , vakit daha çabuk geçer. Buradan tüm 335 KSD lere selam olsun...
kısa dönem olarak gitmiyorum hocam. 2 senelik okudum dönem uzattık 1 sene o yüzden geç mezun oldum. bende sizin gibi bir yere düşşem daha ne isterim ki