setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben şunu uyguluyorum..bir ipucu hani bilirsiniz related post eklentilerini..genelde bu eklentiyi nereye koyarlar sizce? konunun altına yorumlrın vs..ben bunu konunun içine koyuyorum..sürekli değişiyor..bir zararını görmedim ama konular eklendikçe related post içerikleri değişiyor..yani konu güncelleniyor..tek sıkıntılı durum..related değiştikçe tarihde değişse güzel olur..onada uğraşmadım..
Google 'fresh' olmayan içerikler için “Query Deserved Freshness' güncellemesi yaptı. Arama sonuçlarının %35'i bu bahsettiğin yöntemi yapan sitelerden arındırıldı. Bir içerik ilk girildiğinde ve indekslendiğinde yeni içerik olarak algılanır. Sonrasında yapacağın her değişim yeni algoritma sayesinde farkedilir. Bunu yapmaya devam ettiğin takdirde de manuel spam'a takılma ihtimali artar.

Alıntı
We completed our Caffeine web indexing system last year, which allows us to crawl and index the web for fresh content quickly on an enormous scale. Building upon the momentum from Caffeine, today we’re making a significant improvement to our ranking algorithm that impacts roughly 35 percent of searches and better determines when to give you more up-to-date relevant results for these varying degrees of freshness
Caffeine'e geçildiğinden beri böyle. Yani nereden baksan 5 senedir o dediğin yöntem faydadan çok zarar getirir.