Merhabalar,

Yıllardır C# diliyle .NET ortamında uygulama geliştirmekteyim. Bu forumda defalarca iş yaptım. Masaüstü, web ve mobil yazılımları konusunda hizmet vermekteyim.

Ofisim İstanbul/Tophane'dedir. İstediğiniz zaman görüşebilir, toplantı düzenleyebiliriz. Edit: Bir süredir evden çalışmaktayım.

Daha Önce Geliştirdiğim Çeşitli Projeler:
  • E-Ticaret Yazılımları (B2B - B2C - C2C)
  • Kurumsal Yazılım Çözümleri
  • Veri Bankaları
  • İhale Projeleri
  • ERP Uygulamalarına Entegre Yazılımlar
  • Barkod ve RFID Yazılımları
  • Sanal Gerçeklik Uygulamaları
  • Otomatik Veri Çeken(Bot) Yazılımlar
  • Web Servisler
  • İlan Yazılımları
  • Sanal Para Yazılımları
  • Bankalara Bağlanıp Otomatik Gelen Para Kontrolü Yapan, Sipariş Onaylayan ve EFT Gönderen Yazılımlar
  • Oyun Projeleri (2D)

Aldığım Eğitimler:
  1. .NET Yazılım Uzmanlığı
  2. UML & OOP Prensipleri & Design Patterns
  3. Android Programlama
  4. C Programlama
  5. C++ Programlama
  6. Sistem Programlama
  7. ASP.NET MVC

Projeleri çok katmanlı, paternize olarak temiz bir mimariyle geliştirmekteyim. Mimari mükemmelliği işimin olmazsa olmazı. Kendi geliştirdiğim mimari kütüphane dahil tüm kodları açık kaynak olarak teslim etmekteyim.

Takip Ettiğim Proje Geliştirme Süreci Planı:
  1. Sizden nasıl bir proje istediğinizi anlatan, kullanıcı senaryolarını içeren bir kapsam dokümanı talep ediyorum.
  2. Sizin gönderdiğiniz doküman çerçevesinde, size sorular sorarak analiz dokümanı hazırlıyorum.
  3. Analiz dokümanı tamamlandığında ve tarafınızdan onaylandığında süre ve fiyat belirliyorum.
  4. İlettiğim süre ve fiyatın sizin için olumlu olması durumunda iterasyon planı hazırlıyorum.
  5. Her iterasyon ortalama 1-2 haftadan oluşuyor(proje büyüklüğüne bağlı olarak değişiyor). Her iterasyonun başında iterasyon başlangıç toplantısı düzenliyoruz, bu toplantıda iterasyon içinde geliştirilecek olan modüller hakkında detaylı olarak konuşuyoruz.
  6. İterasyon sırasında kafama takılan soruları size iletiyorum, mümkün olduğunca sürece sizi de dahil ediyorum.
  7. Her iterasyon sonunda geriye dönük toplantı düzenliyoruz. Toplantıda, o iterasyon içinde geliştirilen modülleri birlikte test ediyoruz ve sizin istediğiniz gibi olmayan yerleri, eksiklikleri bir sonraki iterasyonda geliştirilmek üzere not ediyorum.
  8. İterasyon bazlı ilerlememiz sonucunda sizin tam olarak istediğiniz yazılımı ortaya çıkartıyoruz. İterasyonların sonucunda bir sürüm oluşturmuş oluyoruz.
  9. Ortaya çıkan sürümü test edip gerekli bakımları gerçekleştiriyoruz.
  10. Projenizi yayınlıyoruz.

Kesinlikle ama kesinlikle iş ile ilgilenmeyen, istediği yazılımı doğru düzgün anlatmayan, bir site linkini atıp "Bu site gibi olacak daha detaylı konuşmamıza gerek yok" diyen, toplantıları gereksiz gören ve yazılım geliştirme sürecine dahil olmayan kişilerle çalışmıyorum. Daha önce bu nedenlerle iptal ettiğim işler oldu ve bende ciddi zarara uğradım. Yazılım geliştirme sürecine dahil olmadan istediğiniz yazılımı yaptıramazsınız, bunu unutmayın.

İletişim:
PM
Mail: hi@alinaciarbak.com.tr