ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam kardeş ben büyüme hormonu olarak kullanıyorum ve yağsız sütümü içiyorum çok şükür de işe yarıyor.




Farklı bişey söylemedim, büyüme hormonu dedin nerede büyüme hormonu ben mi göremedim. ATP yi araştır kreatinin ne işe yaradığını öğreneceksin.

Hiçbir supplementte groft anabolic v.s. olmaz varsa zaten o supplement değil ilaçtır kürdür.

Karbonhidrat - Büyümek istiyorsan kafadan karbonhidratı arttıracaksın fakat bunu glisemik indexi düşük gıdalardan alacaksın buda çok mümkün olmadğı için supplement kullanıyoruz.

Protein - Kas lifleri çeşitli proteinlerden oluşur, antreman yaptığınızda kasta yırttıklar oluşur bu yırtıkların tamiratı protein sentezi ile olur. Antremandan önce ve sonrası kana çabuk karışan şeker v.s. oranı düşük whey proteinler alınmalıdır. Doğal olarka et tavuk v.s. den bu kadar çabuk tepki alamayacağın için yine supplement kullanmak gerekir.

- Amino Asit - Onlarca çeşidi vardır proteinin yapı taşıdır.

- BCAA vücudun hemen protein sentezini başlatması için bcaa nın içerisinde bulunan 3 temel aminoasitine ihtiyaç duyar. Bu amino asitler vücut tarafından üretilmez dışarıdan alınması gerekir. Doğal olarak yine supplement.

Büyüme Hormonu Groft - Büyüme hormonu uyku esnasında troid bezlerinden salgılanır kastaki büyümeyi bu hormon gerçekleştirir. Kişinin yaşı ne kadar ufak ve testesteron seviyesi ne kadar yüksekse o kadar hızlı gelişim sağlar.

Not : Supplement kullanın demiyorum neden kullanılıyor onu söylüyorum hergün 1 kilo et - 1 kilo tavuk ıvır zıvır yiyip yağlanmıyor ve bütçeniz yetiyorsa tabiki doğal beslenmek en güzeli.