Kilci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bizim işletmeden biri aldı jetta 4 5 defa kullanma fırsatım oldu 2 defa uzun yola gittim rahatlık dersen 10 numara yakıt desen böyle bir araba için yakın oldukça düşük
yol tutuşu mükemmel, sürüş rahatlığı mükemmel araba tamamen rahatlık üzerine dizayn edilmiş kısacası.
Rahatça uzun süreli bi araba düşünüyorsanız jettayı önerebilirim
"uzun süreli bir deneyimim olmadı ama kimsenin şikayet ettiğinide duymadım. Tek sıkıntısı arabada fazla yük veya kişi olursa biraz da olsa performans düşüklüğü yaşanabiliyor o da pek fazla sıkıntı yapacağını sanmıyorum."
Performans konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum hocam, çünkü yük veya kişiyle pek ilgim yok. Yani yükleneceğimizi sanmıyorum. Önerin için çok teşekkür ederim.

mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam madem rapor ile alacaksınız. yüksek motorlu tercih etmeniz bence mantıklı. düşük motorda vergiden %45 kâr edeceğinize yüksek motorlu araçtan %145 vergiden kâr edebilirsiniz.
Bilgi için teşekkür ederim hocam, yalnız 1.2'yi seçmemde ki amaç zaten fiyatın düşüklüğü şuan bunun için kredi arıyorum. Dediğiniz büyük motor örneğin 1.6 için daha fazla miktar gerekli malesef.

jRMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam rapor olduğu için devlete ödeyeceğiniz vergilerden muaf oluyorsunuz diye biliyorum yani normalden çok daha ucuza alacaksınız. Ayrıca vergi indirimide olacak yakıt konusundada az motor az yakar düşüncesi yanlış. Sıfır alıyorsunuz ve ucuz alıyorsunuz en aşşağı 1.6 dizel almalısınız yada 1.8

Send via Tapatalk.
Evet hocam ÖTV almıyorlar, yani sıfır araba 2. el fiyatına eliyor neredeyse. Ben de 1.6 motor veya dizel istiyordum ancak dediğim gibi fiyat artıyor.

oyunoyna3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde rapor üzerine araba alma durumum var hocam. Acaba jetta için bayiler ne kadar fiyat söyledi size. Yaklaşık olarak indirim oranı hakkında bilginiz var mı? Mesela diyarbakırda sordum, anahtar teslim fiyatı üzerinden ortalama %31 indirim yapılıyor dediler.
Hocam dediğim gibi ben ilk önce Polo'da karar kılmıştım 2-3 bayiyi aradım en ucuz fiyatı bana Diyarbakır bayisi söyledi. Jetta'yı da gün içinde soracağım, ancak normal hesaplamalara göre 37 bin küsüre geliyor dediğim paket tabi bayiden bayiye de değişiyor. Sizinle iletişimde kalalım lütfen, bilgi paylaşalım. Siz de sorun bakalım size ne kadar diyecekler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:49:03 -->-> Daha önceki mesaj 04:48:11 --

Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnceleyeceğim şimdi, teşekkürler.

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle jetta.

1.4 veya 1.6 öneririm.
Öneri için teşekkür ederim hocam.