dem_baba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polemik yok hocam, bunları yiyen adam yağlanır 3 bardak süt mü olur kim söylüyor bunu hangi profesyonel ?
Kardeş bu yazıları ben 106 kilodan 80 kiloya sarkma olmadan kas kütlesini arttırarak çıkaran birisi olarak söylüyorum. Şuan Ramazandayız 3 bardak süt belki kasabilir oruç tutan için ama normal günlerde sabahları 1 bardak öğleden sonra 1 bardak özellikle spordan yarım saat sonra ve yatmadan 1 bardak az yağlı veya light süt içen birisi içerisindeki kreatin hormonunun büyük faydasını görür. kreatin büyüme hormonu en güzel sütden alınır. Sütde %3 süt proteini bulunur 100 grda 3 gr bir bardakda 6gr 3 bardakda 18 gr süt proteini bulunur. Ben konuda 10 yazdım süt proteini et balık türünün verdiği proteinle eşdeğer olmadığı için. Bilgilerimide güvendiğim bir hocamdan alıyorum gayetde işi biliyor kendi vücudundan belli zaten dediğim gibi bunlar sadece öneri dileyen kendi yöntemlerini zaten kullanacaktır. Süt içemem diyen 1 bardak içer 2 bardaklık proteini lor peyniri veya yoğurtdan alır. Bunlar hep tercih meselesi benim süte ilgi göstermemdeki olay kreatin !