Merhaba Arkadaşlar,
Herkese hayırlı işler dilerim..
İŞ ALIMI: AÇIK
REFERANSLARIMI İNCELEMEDEN KARAR VERMEYİN..
REFERANSLARIM İÇİN HEMEN İLETİŞİME GEÇİN...
Not: İş alımını sıra ile yapıyorum.
Öncelikle yazı uzun diye okumadan gidenler olacaktır sizin için kısa bilgi vereyim
Neler yapıyorum ?
Php-Mysql Projeler
Opencart Destek
Yazılımsal düzenleme / geliştirme
Mevcut projeleriniz de düzenlemeler
Mevcut tasarımıza php-mysql Full seo'lu şekilde kodlama
vs vs vs..
Burdan sonrası biraz uzun ancak ben her zaman çalışacağım kişilerin herşeyini bilmek isterim ve benimle çalışmak isteyen kişilerinde beni iyi tanımasını isterim..
2000'lerde başlayan bilgisayar serüvenimde teknik olaylardan bunaldığım için 2005'ten bu yana php-mysql yazılım ve web sektörünü çalışmalar yapıyorum..
Bir çok dost, arkadaş edindim.
Hiç bir zaman işini yaptığım saygıdeğer insanları müşteri olarak görmedim. Hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.
Profesyonelmiyim ? Hayır değilim... Ben ne şimdiye kadar bir kursa veya eğitime gittim nede başka şekilde başkasına yaptırdım. Kendi çabam ve uğraşlarımla bu zamana geldim. Referanslarımı incelediğinizde hak vereceksiniz. Her zaman araştırdım ve yapamıyorsam yapamıyorum diyebildim.
Kendi çapımda Arkadaşlarımı, Dostlarımı memnun etmek için elimden geleni yaptım..
Destek konusunda yıllardır zaten hep internetteyiz işimizde internet, hayatımızın büyük bir kısmıda..
Şuan bir firmada Yazılım ve E-ticaret üzerine çalışmalar yapıyorum.
Peki Neler yaptım ?
Şehir Portalı,
E-ticaret Projeleri,
Arkadaşlık Sistemleri,
Kurumsal Siteler,
Tek ürün satış,
İhale Projeleri,
İnşaat, Mobilya Siteleri
Video izleme,
Müzik dinleme, indirme, klip izleme, şarkı sözü, biyografi, etkinlik Scriptleri,
Program Download ve tanıtım Scriptleri,
Flash Oyun, Hikaye Scriptleri,
Yemek Tarifi Scriptleri
vs vs vs bir çok proje hazırladım..
Bu projelerimin çoğu yayında değildir belki ama referans her zaman gösterebilirim.
Bir dönem Hdd'de oluşan sorun nedeni ile Yazılımlarımın bir kısmını kaybettim ancak çoğu halen arşivimde bulunmaktadır.
Referanslarım tatmin edicidir..
Sıfırdan Tasarım hazırlamıyorum, çizmiyorum veya css, html döküm yapmıyorum.
Sadece belirtilen tasarım üzerine kodlama ve panel hazırlıyorum. Bu müşterimin seçimine bağlı bir durumdur.
İster siz yaptırırsınız veya bana söylersiniz ben yaptırırım..
Olmadı al şu tasarımı buna yap dersiniz.. Seçim sizin..
Aynı zamanda Opencart üzerine çalışmalar yapıyorum.
Opencart üzerine ayrıca modül veya tema hazırlama yapmıyorum var olan hali hazırda bulunan tema ve modüller ile güçlendirilmiş tam anlamı ile istenilen sistemler hazırlıyorum..
Forumda geziyorum herkes opencart premium hizmet veriyor ama verdiği hizmette sunduğu çoğu şey null ve ben yaptım diye satıyor... Sahtekar dolmuş ortalık.. Rapor ediyoruz işlem yapılmıyor.. Bıktım bunlarla uğraşmaktan.
Ben bu şekilde çalışmıyorum herşey ortada olur her zaman ne yapılması gerekirse onu söyler onu yaparım. Yapamıyorsam yapamıyorum der geçerim. Olmayacak işe Amin asla demem..
Çalışma Şekli
- Projeyi detaylı şekilde açıklayan txt veya word dosyası hazırlamanızı rica ediyorum.
- İşe Başlamadan önce ücretin yarısını alıp işe başlıyorum. Bittikten sonra diğer yarısını alıp işi teslim ediyorum.
- İşi teslim ettikten sonra ortadan kaybolmuyorum. 3,5 sene daha buralardayım Allah kısmet ederse. Not: BOT Yazımı yapmıyorum arkadaşlar. Bu işi yapan çok insan var ama ben yapmıyorum bilginize.
Ödeme yöntemleri
AkBank
Elden
İletişim Bilgileri:
Skype - Email:
turkcode@hotmail.com Kolay gelsin Cümleten... Allah Hayırlı işler nasip eder inşallah.