C panelden full backup almıştım. Yoncuda ticket açtım yarım yamalak anlatıyorlar. neyse yapmaya çalıştık ya bakalım. ns ler otursun bir bakacaz artık üstad.
Yok hocam sadece ticketten soruyorum herkesi kendileri gibi profesyonel sanıyorlar öyle terimlerle yardımcı oluyorlarki sağolsunlar. Yazdıkları terimlerin ne anlama geldiğini google dan araştırıyoruz birde.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45:50 -->-> Daha önceki mesaj 21:43:23 --
Ben VDS panel nasıl kullanılır, nelere dikkat edilir, nereden ne yapılır ayrıntılı bir döküman aradım ama bulamadım henüz. Ancak kendimiz okuyup öğrenecez bu saatten sonra VDS kullanımını.
yanlış anlamayın lütfen ama bu bilgileri öğrenmeniz sizin için hem önemli hemde vps/vds yada dedicated kullanmanız için gereklidir. Hosting firmalarının bu tarz bilgilendirme yapmaları tamamen kendi insiyatiflerine kalmış birşeydir. Neden bana ssh nedir nasıl kullanacagımı öğretmiyorsunuz diye sert çıkmanız yanlış olur. Google dan bir çok bilgiye çok rahat ulaşabilirsiniz. Takıldıgınız yerlerde forumdan arkadaşlar zaten seve seve sizlere yardımcı olacaktır.