Merhaba ;
yazılımınız için tebrik ederim.
çok fazla inceleme şansım olmadı demoda kafi data yüklenmemiş olmasından ve agent giriş şifreleri olmadığından göremedim.
öneri istediğiniz için gözüme çarpanlar şöyle ;
1-voip entegrasyonu çağrı merkezi yazılımı için olmazsa olmazdır.(en azından ben ve benim gibiler için )
bu entegrasyonu elastix eyebeam vs. ile oluşturabilirsiniz.
2-çağrı merkezi yazılımı aynı zamanda bir crm yazılımıdır. ve müşterinin tüm kayıtları tutulmalıdır.
3-raporlama daha detaylı olmalıdır. ve evet firma ne yapıyor sorusunu cevapladığı gibi çalışanlar da ne yapıyor sorularını cevaplamalıdır.
4-data yüklemesi yapılabilmelidir ve farklı projeler için farklı data yüklemeleri yapılabilmelidir.Ve hatta şu an bir çok yazılımın eksiği agent bazlı ayrım yapılabilmedir.
5-voip entegrasyonu yapıldıktan sonra ses kaydı,ivr araması , ping call gibi uyarlamalar olmalı
6-potansiyel müşterileriniz olan çağrı merkezleri ürün satışından ziyade hizmet satışı yapmaktadır.(churn , bakım , tarife değişikliği , kurulum vs. ) bu hususu göz önünde bulundurarak revizyon yapmanızı öneririm . yani kargo kısmı değiştirilebilir özellikte olmalı .
bu hususlar eklenebilirse ve biraz da süsleme yapılabilirse her ne kadar çok muadil olsa da piyasada ciddi bir açık bulunmakta . oldukça yüksek satışlar yapmanız kaçınılmaz . Hatta eylül ayında ben de bir yazılım alımı yapacağım sizinle de görüşebiliriz. bunun yanı sıra satışınız için memnuniyetle destek de olabilirim.
Saygılarımla ,
Cengiz Can