Yerel haber sitesi daha güzel olur düşüncesindeyim
Tıpkı şehir fırsatında olduğu gibi, haber konseptinde de orada bulunarak havayı solumak gerekiyor sanırım. Fikriniz için teşekkürler..
Buradan oraya yapacağınız her proje bir ayağı aksak olacak. Bende de trabzon yerel haber sitesi için haber domaini var ama potansiyelini kullanma şansım olmuyor. Yerel haber sitelerinin en iyi gelir kalemi esnaftan, firmalardan ve siyasi partilerden alınan sabit reklamlar. Bunun için de insanlarla direk temasında olmak gerek. Aksi halde İstanbul'dan oraya istediğiniz kadar yakınınız olsun, memleketiniz olsun kimse sizin sitenizi sizin kadar iyi satamaz. Özetle olur da birgün memlekete dönme gibi bir düşünceniz olursa uzatın kenarda projelik dursun gene. Açık arttırma açsanız en fazla reg fiyatına gidecek boşu boşuna.
Haber sistemi konusunda aynı kanaatte olmama rağmen, "her proje" diye genellemek hatalı olur diye düşünüyorum. Evet esnafla görüşmenin, nabız yoklamanın zaruri olduğu projelerde uzak yönetim yetersiz kalabilir. Ancak kimi projede bu eksik hissedilmeyebilir.
İşte ben de bu tarzda bir proje düşünüyorum

Öneri ve yorumlarınız için teşekkürler..