Who am i clay ve FR1D3NS izlemiştim herkes izlesin
Ayrica deep web demişsiniz 1,5 seneden beri takildigim bir yer oyle polis falan basmiyor evinizi bizim mudur korktuğunu söyledi benimde cevabim daha kontor cetesi para çetesi ni bulamayan nasil beni bulacak ayrica Tor browser in işleme mantigi bir sunucu dan bir pc ceker o pc den interneti kullanirsiniz tabi bu bağlantı Şekli biraz karmaşık p2p bağlantı yani ayrica rusya buna savas acti bulana (semayi cikarana) baya bir para verecek
Atliyoruz katillere silk road dedigimiz black market adıyla geçen hatta drugs (uyuşturucu) kaynağı sadece o da değil silahlar methodlar haplar tüpler vsss uzar gider bu sistemi kuran çocuğun 1,8 milyon dolar parasi oldugu söylenir hatta abd de yakalandı uyuşturucu kacakciligindan bunlar gercek arkadaşlar
Ayrıca yasaklanan kitap Listeleri,ev yapimi c4ler ev yapimi silahlar daha bir suru belge ayrıca Wikileaks çıkış kaynağıdır ayrıca telsizlere sizabilirsiniz son model bir audi nin kapisini rahatça acip gazlaya bilirsiniz
Card olayları, paypal olayları vss liste uzar gider
Ne aradığınızi bilirseniz cok guzel bir yer para birimi nami değer btc 2 dolardi zamaninda simdi bilmiyorum ne kadar oldu ticaret sistemi emanet sistemi nami deger escrow ile yürür hatta bunun icin 2-3 site bile var
Zamanım olursa ve burası da izin verirse ss atabilirim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi