Mecruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad, cenaze hastalık sonucu bir araya gelmeniz bana biraz şöyle geldi, birbirinizi sevmekten çok güven ve ihtiyaç duygusu ile haraket etmişsiniz o zamanlar iki tarafta, çünkğ sadece kötü olduğunuz da halimden o anlar mantığı ile konuşmussunuz. Dediğim gibi her şey yeni başlıyor. Üzülmeyin, inanın bana belki geç olcak 3 4 seneniz gidecek ama geçecek ama ilk başta sizin istemeniz gerek
Ya işte cenaze vs. işin bahanesi oldular.
Çok kez adım atılmasına rağmen onlar ana adımlar oldu. Dediğiniz gibi olay bende bitiyor. İstersem ama istiyor muyum bırakmak? Tabii ki hayır

WebColden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O boşluğu , göğüs daralmasını çok iyi bilirim hocam .
Duvarı yumrukla , canın acıyor ama en azından rahatlatıyor seni . Bir daha denemeyi düşünme sakın , daha da deşiyor yarayı bu .
Allah yardımcın olsun.
Amin hocam. Öküz oturdu resmen göğsüme var ya.
Artık bakacağız hocam ne dindirir zamanla göreceğiz.

atakanyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne yaparsanız yapın bu acıyı en azından birkaç ay çekeceksiniz, fakat bunu uzatmamak sizin elinizde. Bunu haftalara da indirebilirsiniz.

Öncelikle; "Bitti diye üzülme, yaşandı diye sevin." eğer İngilizce biliyorsanız orijinalini de yazayım ki tam anlaşılsın, "Don't cry because it is over, smile because it happened.". Bu kafayla ilerlerseniz eğer, hayatta her şekilde geliştiğinizi, ilerlediğinizi göreceksiniz.

O zamanlar geçti, artık başka bir insansınız. Sizi öldürmeyen şey güçlendirecektir. İşlere olumlu tarafından bakmaktan nefret ederim, fakat şöyle de bir gerçek var ki, en kötü şeylerin bile olumlu tarafları olur genelde, sizin durumunuzun da o taraflarını düşünün. Hatta en iyisi, çok da düşünmeyin

Yeni bir şeye başlamak sizi daha mutlu eder, hızlı geçirir acıları. Şey derken bu bir hobi, aktivite veya çalışma gibi bir şeyden bahsediyorum elbette. R10'da olduğunuza göre girişimci sayılırsınız, işiniz üzerine çalışın.

Şimdi klarnet taksimleri, Ahmet Kaya vs. açıp üzülmek çok kolay hocam. Kolay olanı yaparak da bir yere varamazsınız bildiğiniz gibi. Nasıl hissedeceğinizi seçmek sizin elinizde, en azından bir süre sonra. Zoru yapıp devam etmeniz lazım.

Açıkçası başlığı ve kısa süredeki okunma ve cevap sayısını görünce ilk başta bir intihar durumu var zannettim. Bakın görüyor musunuz? Aslında gerçekten de beterin beteri var.

Ben en dibe vurduğum zaman şöyle düşünürdüm "Dibe vurduk, en azından daha da düşemeyiz.". Size de öyle düşünün, mesela bundan sonra sizi bir ilişkide ne daha fazla üzebilir? Güçlendiniz.
Açık konuşayım. Teşekkür ederim yorumunuz için okurken içim ferahladı diyebilirim.
Evet gerçekten de öyle dedim. Tavsiyeniz belki de hayatımı değiştirebilir.

Webteno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her nefes alışında canın yanacak,her müzik dinlediğinde sızlayacaksın böyle içine kibrit atmışlar da yanıyor gibi,birçok kişiyle konusmak istemeyeceksin numaranı değiştir adresini değiştir ama bir süre dayanamayıp gizlice fotoğraflarına bakacaksın sürekli yaşadığınız anılar gelecek aklına bazen nefret edeceksin bunu yaşattığı için bitti diyeceksin içinde sonra en baştan başlayacak bu defalarca devam edecek ağlayacaksın hocam gizli de olsa ağlayacaksın ama neden ağladığını,değişmeyecek bir şey için neden ağladığını çözemeyeceksin.Müzik listen değişecek,sokakta her gördüğün çiftte aklına o gelecek ama şunu da aklında çıkarma hiç ama hiç unutamayacaksın unut diyecekler unutamayacaksın ama bir süre sonra bir şey hissetmeyeceksin bu çok tuhaf ben de başta nasıl olurda hissetmem diyordum ama öyleymiş,ha arada git geller olacak ama gittikçe güçleneceksin öldürmeyen acı güçlendirir insanı ve en son da şunu diyeceksin değmezmiş ki.
Zaman geçtikçe dediğiniz gibi olacağım sanırım hocam.