Aşk acısı nasıl geçer ve nasıl unutulur ?

Artık geri dönüş yok bu ilişki bitti mantığını içimize yerleştirmeliyiz. Çünkü kabullenmediğimiz zaman veya geri dönüşünün olabileceğini düşündüğümüz zaman, aşk acısını yenme yollunda ilerleyemiyor olacağız. Eğer siz gerçekten aşk acısını yenmek istiyorsanız yazımı okumaya devam ediniz ve yazılanları uygulamaya çalışınız.

Aşk acısını yenmek için en önemli 2 adım:

1) Ayrılığınızı geri dönüşün olmayacağını kabul edeceksizniz.
2) Birlikteliğinize ait ne varsa yok edeceksiniz.

Örnek vermek gerekirse:

Yazışmış olduğunuz tüm mesajları silmelisiniz. Bana gönderdiği şu mesaj kalmalı silmemeliyim demeden yok etmelisiniz.

Aldığı hediyeler varsa ondan kurtulmak sizin yararınıza olacağı düşüncesindeyim. Aldığı hediyeleri atamıyorsanız. Aklınıza geldiği anda tekrar bakıp acınızı deşmeme adına hediyeleri evden uzaklaştırıp güvendiğiniz bir dostunuza emanet edin.

Birlikte çekilmiş olduğunuz fotoğrafları ister fotoğraf albümünde olsun ister bilgisayar ya da telefonunuzda hiç fark etmez hepsinden kurtulun çünkü her baktığınızda kalbiniz ayrıldığınız kişiye yoğunlaşacak ve acınız tazelenecektir.

Onunla görüşmeyi keseceksiniz bu size acı verecektir ama bunu kendiniz için yapmalısınız çünkü durumunuz ayrılığı gerektirmiyor olsaydı zaten yanınızda olurdu bu nedenle o istiyor diye telefonla konuşma imkanını ona vermeyeceksiniz çünkü bunun size faydası olmaz biten bitmiş bitmemiş olsaydı eğer şu an siz bu yazımı okuyor olmazdınız.

Size internet üzerinden ulaşmasını engelleyeceksiniz. Telefondan da mesaj atığında cevap vermeyeceksiniz eğer ve kendisini aramayacaksınız.

En önemli adımlarınızdan biride onunla daha evvel gitmiş olduğunuz yerlere gitmemelisiniz çünkü onunla gittiğiniz yerlere gitmeniz durumunda sadece bunun size vereceği duygu büyük aşk acısı olacaktır. Aşk acısı kişinin derin bir boşluk da olduğu anlardan biridir.

Aşk acısı duygusal açıdan hiçbirşeye benzemez kişinin hiç bir yere sığamadığı bir durumdur. Okuyor veya çalışıyor olduğumuzu varsayalım, ders veya çalışma saattim bitsinde bir an evel eve gideyim bunalıyorum sanki dersiniz. İş yeri veya dediğim gibi okul içine sığamaz nefes alamazsınız.

Eve gidersiniz olmuyor durum aynı ruh halinizde değişen birşey olmamıştır bu nedenle kendinizi dışarı atma ihtiyacı duyarsınız nereye gitttiğinizin o anda bir önemi yoktur çünkü hiç susmayan o telefon çalmıyordur ve nerede olduğunuzu soracak sizin her adımınızla ilgilenen o sevgili artık yanınızda yoktur.

Bu duruma bir çözüm getirmek istersiniz bu böyle olmuyor artık iyileşmeliyim kendimi toparlamalıyım dersiniz fakat kimselerlede konuşmak istemezsiniz ama birilerinin buna bir çözüm getirmesini sizi bu durumdan alıp çıkarmasınız istersiniz.

Sizi bu durumdan kurtarabilecek bir önerim var. Bunun için uzmanlar aşk acısını dindiren bir dijital ekitap hazırladılar. İçeriğini beğendiğim ve kendi kitaplarından çok söz ettiren aşk acısından kurtulmak adlı ekitabın resmi websitesne buradan ulaşabilir sorullarınızın cevabını bu ekitabda bulabilirsiniz.

Kaynak:http://blog.milliyet.com.tr/ask-acis...?BlogNo=415175