yedeği nasıl aldınız? normal birebir ftp den dosyaları çekip phpmyadminden sql yedeği mi aldınız yoksa cpanel full backup mı? eğer birebir yedek aldıysanız alırken yaptıgınız işlemlerin tersini yapacaksnız yani ftp den dosyaları yükleyip phpmyadminden sql dosyasını yükleyeceksiniz. yok ben cpanel full backup aldım diyorsanız o zamanda ssh dan root olarak giriş yapıp /home dizinine backup dosyanızı aktarıp daha sonra whm root girişi yaparak soldaki restore full backup kısmından yedeği yükleyebilirsiniz.
C panelden full backup almıştım. Yoncuda ticket açtım yarım yamalak anlatıyorlar. neyse yapmaya çalıştık ya bakalım. ns ler otursun bir bakacaz artık üstad.
Yoncu ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Biz kendi müşterilerimizin taşımalarını ve tüm ayarlarını yapmaktayız. Onlarda sizin için yapabilirler uğraşmamış vakit kaybetmemiş olursunuz.
Yok hocam sadece ticketten soruyorum herkesi kendileri gibi profesyonel sanıyorlar öyle terimlerle yardımcı oluyorlarki sağolsunlar. Yazdıkları terimlerin ne anlama geldiğini google dan araştırıyoruz birde.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45:50 -->-> Daha önceki mesaj 21:43:23 --
Ben VDS panel nasıl kullanılır, nelere dikkat edilir, nereden ne yapılır ayrıntılı bir döküman aradım ama bulamadım henüz. Ancak kendimiz okuyup öğrenecez bu saatten sonra VDS kullanımını.