Kr4nZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı şeylerin getirdiği kızgınlık öfke ile hızlı bir karar oldu gibi geliyor bana da. Dediğiniz gibi barışma ihtimalini deneyeceğim ama biraz zamanın geçmesi sanki benim ve onun için iyi olacak gibi. Tabii riski olan bir iş bu zaman içinde ben ve ya o değişebilir. Beraberinde başka sorunlarda getirebilir. Kafam bulanık bu yüzden.

Öyle tabii.
Ama kadere inanan birisiyim. Yaşadığımız olaylar kaderimde olduğunu düşündürüyor bunu. Çok şey yaşadık. Yeri geldi konuşmadık uzun bir süre. Fakat hep cenaze, ağır hastalıklar sonucu tekrar bir araya geliyorduk elimizde olmadan. Kaderimde olduğuna inandığım için diretmek istiyorum ama gerçekten kafam çok karışık.

Bu konuya pek katılan birisi değilim hocam. Neden diyecek olursanız farklı bir şey bu. Kendinize bir arkadaş edinmiyorsunuz sonuçta. Bu çocuğun huyları kötü ben bununla arkadaşlık yapamam zevklerimiz uymuyor diyemiyorsunuz. Hiç farkına varmadan bir insana kapılıyorsunuz. Zevkleri, huyları vs. önemsiz kalıyor. Her haliyle kabul etmeye çalışıyorsunuz. O yüzden farklı birini aramak saçma. Arayarak bulunmuyor bu iş. Gönül otada b.kada konur derler ya. Öyle işte anlamadan etmeden oluyor. Yeni birisiyle takılmak bana sadece acımı hafifletmeme yardımcı olur.

Öncelikle umarım sonunuz hayırlı olur. Düğün davetiyesi isterük
Üstte bir arkadaşa yazdığım gibi hocam ben kadere inanan birisiyim. Ve çıktığım yollar hep ona çıkıyorsa bir şey var derim. Bırakmayı istemiyorum ama biraz kafamızı dinlememiz gerektiğini düşünüyorum. Eminim ki yine hiç beklemediğimiz bir anda hayat birbirimizi karşılaştıracak.

Hocam Allah seni inandırsın ilk başlarda bende senin gibiydim. Her şeyden soğumuştum o soğutmuştu çünkü. İlk başlarda çok zorladı beni. Olmaz gibisinden seneler evvel tabii bu. Fakat yine ellerimden tutup o beni alınca işler değişti. Allah umarım sizleri de tekrar olmak istediğiniz birisi yapar.

Amin hocam.
Üstte ki arkadaşa dediğim gibi. Kimi seveceğini seçemiyor insan bana biraz saçma geliyor o düşünce.

Kısaca nasıl diyeyim varken yok gibi, yokken b.k gibi olan bir durum bu.
Biraz zaman iyi gelecek gibi.
Tecrübe ile sabittir bir çok kez. Emin ol böyle olacak

Tepetaklak yazıyorum...
Yoldayım...