iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Korkma dostum birşey olmaz, kavga tartışma illa ki olur onlara birşey demiyorum ama bir insan ayrılma lafını kullanıyorsa sevdiğine karşı o gerçekten sevmiyordur. Bir de nazara inanırım, insnaların çoğu nazardan vefat ediyormuş(nerde okudum duydum gördüm bilmiyorum ama biryerlerden aklımda.), allah bizleri sevenleri herkesi nazardan korusun.
1 seneden fazladır çıkıyoruz. Çok fazla ayrılıklarımız oldu kendisi çocuk ruhlu olgun değil yani. hiç kopamadık 1 günden fazla ayrı kalamadık. tatlı ayrılıklar denilebilir belki. muhafazakar bir aileye sahip pek çıkamıyor dışarı. yaşım 19 işim de barkımda var allaha şükür bizimki ailesine söylemiyor beni. çok kızarlar babama söyler annem falan diyor. Çok araftayım bende. Geçen gün beni beklermisin dedi üniversitem falan bitsin o zamana kadar görüşmeyelim dedi. günah olduğu için. zamanı gelince babamdan istersin dedi. ben senin için ablamı kardeşimi karşıma aldım dedi. bende dayanamadım tamam dedim madem kimse senin yanında değil ben senin yanında olacağım bekleyeceğim seni dedim. sabah uyandığımda bu ne sadaka verir gibi dedi. sinirlendim artık haddi aşıyorsun sen dedim. bana yazmadı sinirlenmiş o lafıma. ehliyetsiz biri arkadan arabama çarptı kaza yaptım diye mesaj attım 3-4 kere aradı. iyiyim bişeyim yok dedim. bi baktım arkadan müzik sesleri.. nerdesin dedim. arkadaşlarla yemekteyiz. Benim neden haberim yok ? ben eşşek başımıyım? böyle devam edecekse bu iş ben yokum dedim böyle olmaz dedim kapattım. bidaha aradım bugün bu iş düzeldi düzeldi düzelmedi yeminim olsun birdaha konuşmayacağım seninle dedim. 22:00 a kadar sahilde arabada bekledim babam buralarda gelemiyorum dedi. o saatten sonra 3 gün geçti yazmadım sürekli yazıyor bana bende ona 1 saatimi sana ayıracağım buluşalım dedim dayanamayıp evden çıkamıyorum dedi. çok çaresizim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:07:18 -->-> Daha önceki mesaj 13:54:35 --

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah (c.c.) der ki: “Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım.” ve ekler:

“Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.”

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur…

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya…

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya… Öldüm der durur, yine de yaşarsın…

Hz. Mevlânâ
Dostum sayende bağzı şeyleri daha iyi anladım. dün gece okumuştum, daha öncede bağzı şeylerin farkındaydım. O yokken farklıydı, ovarken daha farklı, allahın verdiği sonsuz sevgiyi sonu olan bir kula harcıyoruz. belkide bundan bu acı ve üzüntü