akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem Adsense hem de Adx reklamları yayınlayan birisi olarak (Toplamda 7 adet reklam yayınlayabiliyorum. Bazıları buna premium Adsense diyor) şunu söyleyebilirim hocam:
Hem TBM miktarınız 11 lira, hem de TO'nız % 9 olamaz.
İnternet reklamcılığı mantığına aykırıdır. Bir reklamın TBM'i fazla ise az tıklanan bir reklamdır. Hedef kitlesi çok dardır. Bu yüzden de tıklama başına daha fazla ücret ödemeliler ki reklamları dönsün. (niche siteler bu yüzden değerlidir) Aynı şekilde bir reklamın TO'ı fazla ise TBM'i çok düşük olur. Çünkü bu reklamı Adsense zaten performanslı bulup daha fazla döndürür.
Sonuç olarak sitenizin bu oranları hiç de normal değildir. İster İngilizce site olsun ister başka bir dil. Yani Hem TBM hem de TO bu kadar yüksek olamaz.
Her ne yapıyorsanız çok başarılısınız. Devam
Ben dediklerinize katıldığımdan dolayı görüntülenme sayısını 1k yapacağım. Yine tbm yüksek olsun sorun değil. İnş bi yere varıcam.
uCinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tor tarayıcısı gibi bir tarayıcı ile tıklama yapıyorsanız niche sitenize. İdareli gitmeniz gerektiğini söylemem gerek. Banlıyorlar
Kendi tıklamam değil hocam.
WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tbm nin yüksek olması sorun olmaz. To nun da 3 kağıt yoksa yüksek olması sorun olmaz. To 10 üzeri olup aylardır ödeme alanlar var.

Tepetaklak yazıyorum...
Yoldayım...
Evet ben de ödeme alıyordum 10 üzeri olup da. Ben yine de to yükseltmek için 1k gösterim alıyorum. TBM yine aynı kalsın gelen para aynı olur ama adsenseye dengeli gözükürüz.
kralmchalen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış yapmak istiyorum dediğine göre konudan herkes dağılabilir.

Böyle konular sizden önce çoook geldi geçti. Sonuç sıfır.
Bende sıfır değil. Ben şu an bizzat başarılı oldum. TO'yu düşürmek için gösterim alacağım. 1 ay böyle gidip ödeme de aldın mı tam başarılı olucam.
Asynchronous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevap basit reklam donusumu oluyorsa banlanmaz,bu degerlerin gercek olma ihtimali ve reklam donusumu olmasi cok dusuk ihtimal.ben kapanir diyorum.
TO'yu düşüreceğim hocam.