Seolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deri Giyim, Ayakkabı, Deri Çanta, Cüzdan, Kemer kategorilerinde 50 adet makale yazdırılacak. Makaleler 250 kelime olacak. Ne kadar sürede yazabileceğinizi, tek başınıza mı yoksa ekip ile mi yazacağınızı, fiyatları ile beraber açıklayıcı olarak gönderin lütfen. Teklifleri pm ile bekliyorum.

Sürekli olarak makaleler alınacaktır kaliteli iş yapan birisi bulursam sürekli onunla çalışırım aylık ortalama 150-200 makale alımı yapmayı planlıyorum fiyatı ona göre veriniz.

Not 1: Söylediğiniz sürede teslim edemeyecekseniz hiç teklif vermeyin. İş ahlakı benım için önemlidir. Ayrıca makale içerisinde alt başlıklar oalcak şekilde yazılmasını istiyorum makalelerin. Örnek makaleye buradan bakabilirsiniz.

Not 2:Kurumsal bir firmayız. Makaleler teslim alınır, özgünlüğü vs kontrol edilir ödemesi hemen makale tesliminde yapılır. Karektersiz bir kaç kişiye önce ödeme yaptım adamlar ortadan kayboldu o yüzden önce ödeme isteyecek kişiler lütfen hiç teklif göndermesin. Malesef 3 kuruş için kul hakkına giren, insanı işten soğutan cibiliyetsiz insanlar var.
pm gönderildi hocam.