selam hocam öncelikle ...
sorununuzun tam olarak 2 sebebi olabilir
1-daha önce ismi değiştirilmiş ise asla sayfa adını tekrar değiştirme şansınız olmaz bunu belirteyim ve bu yüzden o değiştirme talebi kısmını göremezsiniz
2-türk ip den girmişseniz yine aynı şekılde göremezsiniz bu yüzden size bazı adımları anlatayım siz bunları yaparsanız o seçeneği görebilirsiniz şayet 1.de secenek daha önce olmamışsa
a-facebook hesabınızda iken yani sayfanızın bulunduğu hesapdan dil seceneğini türkçeden ingilizce yapın ayarlar kısmından ve facebook hesabınızdan çıkış yapın
b-mevcut ip adresinizi 1 proxy yada 1 eklenti yada 1 vpn -vps gibi ip adresleri değiştiren proxyler sayesinde temin edebilir ip adresinizi mutlaka usa yaparak mevcut türk olan ip adresinizi değiştirin.bununla ilgili 1 cok secenek google da vardır size en uygun olandan birini secerek uygulayınız
c-ip adresiniz usa olarak değiştirdikten sonra facebook hesabınıza giriş yapın ve sayfanıza girerek about kısmına tıklayarak açılacak kısımda page info seçeneğini tıklayınız .orada page name yani sayfanızın adına tıklayarak orada isminin yanında request change diye mavi olarak 1 yazı göreceksiniz .ona tıklayın ve tıkladığınızda muhtemelen page not found gibi 1 sayfa cıkacak ve sayfayı yenileyerek sayfa adınızın değiştirilmesi için 1 form açılacak ve oradan ne yapmak istiyorsanız formu doldurarak gönderiniz . ilk seçenekte sayfanızın adı ile ilgili ne sorun olduğunu gösteren secenekler var onlardan birini seçiniz ve akabinde ikinci yerde ise current name kısmına olmasını istediğiniz sayfa adını yazınız en son ise dosya yükle kısmında ise 1 tane fotoğraf yükleyerek send kısmına tıklayarak gönderiniz .genelde fotoğraf yükelme kısmına tabiri caizse rastgele fotoğraflar yüklenır ama sayfanızla ilgili alakalı 1 fotoğraf var ise onu yüklemenizi öneririm .örneğin sayfa adınızla ilgili 1 fotoğraf yada 1 kapak resmi vb şeklınde 1 fotoğraf olabilir tercih size aitdir .......
bu adımları yapınız ve umarım size faydası olacaktır kolay gelsin
Çok teşekkür ederim dostum. Baya bi araştırma yapmıştım sizin dediğiniz yöntemi bi kaç yerde okudum ama farklı bi Yöntem buldum ve form gönderdim eğer işe yaramazsa senin Dediğin yöntemi deneyeceğim ✌️ Çok Sağol ellerine sağlık