peki hocam manuel spamın önüne geçebilmek yada minumuma indirebilmek için linki ne şekilde almamız gerekiyor ?
hocam manuel spama alakasız sitelerden link alırsan girersin sen kalkıp eğlence sitesini saglık sitesin e eklersen yada pagerank değeri geçirmiş ilgisiz alakasız sitelere link eklersen seni manuel spama soka bilir.
birde makale makale alımlarında ana linklerinizi degilde içerik linklerinizi eklerseniz makalelerinize süper çıkışlar yaparsınız, bende çok makale alan birisiyim daha önce news sitelerden makale alıyordum bedavada verseler almam, artık.
birde herkesi uyarıyım mobil siteler çogu sitemde mobi içerik yapmıştım millet düşüyor sitelerimiz diyor düşer tabi siz içeriginizi bir subdomaine tasıyorsunuz yani atiyorum "
ahmet" kelimesinde bir konunuz var bu gogoleye 2 tane yansıyor bir tanesi mobil domaininizde biride ana sitenizde ee 2 tane konu başlıgı olursa içerik spam olur düşüncesindeyim, ve mobil url mi noindex yaptım sitelerimin hiç birinde düşüş yaşamadım
trsurrank degerlerinede önem verin bence adam forumda 2 ay eveli açtıgı siteden link satiyor alexa degeri 40 bin`e düşürmüş ne ara düşürdün arkadaş? nasıl yaptın bunu hile hurda kesinlikle araşdırmadan makale link almayın